Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent traspassa fronteres en certificació electrònica
Torrent traspassa fronteres en certificació electrònica
,

Torrent traspassa fronteres en certificació electrònica

juliol 15, 2021

L’ajuntament participa en el projecte eID4Spain20, que facilitarà l’accés a la ciutadania europea als tràmits electrònics

L’Ajuntament de Torrent participa en el projecte eID4Spain20, una iniciativa que facilitarà l’accés als serveis electrònics públics de Torrent a tota la ciutadania i a les empreses de la Unió Europea que utilitzen la seua identificació electrònica nacional.

El primer requisit per a accedir a les seus electròniques és identificar-se. Els ajuntaments actualitzaran progressivament tots els seus tràmits de les seues seus electròniques per a treballar amb identificacions europees. A Torrent, s’adaptarà la seu perquè es tinga accés a tots els tràmits necessaris.
Aquest projecte, coordinat per la Universitat de València i en el qual també participen l’Ajuntament d’Alcobendas i la Diputació d’Orense, garanteix la mobilitat transfronterera i el suport i reforç del mercat únic digital. El seu objectiu principal és facilitar la participació ciutadana i empresarial en altres territoris, a més d’ajustar-se a les polítiques, estratègies i activitats a nivell europeu i nacional, en matèria d’identificació electrònica.

El projecte, cofinançat en un 75% pel Mecanisme “Connectar Europa” de la Unió Europea, té un cost de 103,790 € i una duració de 18 mesos. “Aquest projecte suposa un pas més en la política d’accessibilitat electrònica a totes les gestions que la ciutadania necessite. Actualment, l’ajuntament compta amb més de 200 tràmits que es poden gestionar de manera telemàtica i un 54% dels registres d’entrada es realitzen a través de la seu electrònica”, ha explicat el regidor d’Assumptes Europeus, Andrés Campos.

 

 

 

Torrent traspassa fronteres en certificació electrònica

 

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.