Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent torna a obrir els centres de majors municipals
Torrent torna a obrir els centres de majors municipals
,

Torrent torna a obrir els centres de majors municipals

juny 7, 2021

Els usuaris esperen amb il·lusió la reobertura dels centres de majors municipals després d’un any d’inactivitat

Després d’un any d’inactivitat marcat per la crisi sanitària, la ciutat de Torrent es prepara per a la reobertura dels centres municipals de persones majors dilluns que ve, dia 7 de juny.

Mare de Déu de l’Olivar, Bellido i Sant Enric són els tres centres de majors municipals que té Torrent. La reobertura d’aquests centres i de la seua activitat es durà a terme de manera progressiva, es farà complint les mesures de seguretat i protocols sanitaris, però sobretot amb il·lusió.

Al llarg de la setmana, les juntes de majors municipals s’han reunit amb els usuaris per a anunciar-los de primera mà la reobertura dels centres. Les responsables de Serveis Socials van poder constatar en primera persona l’emoció amb la qual rebien la notícia. “Estan molt il·lusionats de tornar a trobar-se, tornar a compartir i a conviure”, van assegurar.

Les noves necessitats evidenciades pel confinament domiciliari estan detectades i des de l’Àrea d’Atenció i Solidaritat, el regidor José Antonio Castillejo ha expressat la seua determinació per a treballar i atendre-les totes. “Els majors de Torrent són els vertaders protagonistes de les activitats que es duen a terme i de la vida que volem que es recupere en els centres municipals de les persones majors”, ha assenyalat.

 

 

 

Torrent torna a obrir els centres de majors municipals

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.