Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent tindrà una ITV en el polígon del Mas del Jutge
Torrent tindrà una ITV en el polígon del Mas del Jutge
,

Torrent tindrà una ITV en el polígon del Mas del Jutge

febrer 28, 2022

La nova estació d’ITV comptarà amb quatre línies per a inspecció i tindrà una capacitat màxima de 40 vehicles/hora

L’Ajuntament cedirà a l’Ivace una parcel·la de 7.000 m2 situada en el polígon industrial del Mas del Jutge

L’alcalde de Torrent Jesús Ros i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, han signat el protocol per a treballar en la instal·lació d’una estació d’ITV a Torrent, amb la previsió de posar-la en funcionament al llarg de 2023. La instal·lació estarà en una parcel·la municipal situada en el polígon industrial del Mas del Jutge, adequada per al desenvolupament d’aquest servei, que té una superfície de 7.000 m2 i que l’Ajuntament cedirà a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

“L’estació d’ITV de Torrent estarà situada en un espai immillorable en el centre del polígon del Mas del Jutge, la qual cosa permetrà proporcionar aquest  servei a més de 50.000 vehicles de la ciutat, els facilitarà el desplaçament i reduirà els temps d’espera”, ha assegurat l’alcalde Jesús Ros.

En aquest aspecte, cal destacar que l’estació d’ITV de Torrent està dotada d’un pressupost per part de l’IVACE de 723.570 euros, i tindrà un total de quatre línies: dos per a inspecció de vehicles lleugers i altres dues línies per a la inspecció de vehicles pesants, així com un espai dedicat a la revisió tècnica de ciclomotors i motocicletes. La capacitat màxima d’inspecció serà de 40 vehicles/hora.

Aquest acord s’emmarca en el procés que ha iniciat la Generalitat, i que lidera l’IVACE, per a implantar la gestió directa en la prestació del servei d’ITV en la Comunitat Valenciana, procés del qual la nova estació d’ITV de Torrent serà el projecte pilot.

Sobre aquest tema, el conseller Climent ha assegurat que aquest acord “assenta les bases per a construir una nova estació d’ITV que beneficiarà la ciutadania de Torrent i també les poblacions pròximes, ja que oferirà un servei pròxim i de qualitat”. Així mateix, el conseller ha destacat “la importància que tindrà per a l’activitat local i comarcal perquè millorarà la seua eficiència, qualitat i competitivitat”.

A més, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha aprofitat l’ocasió per a deixar la seua signatura en el Llibre d’Honor de Torrent.

Torrent tindrà una ITV en el polígon del Mas del Jutge

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.