Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent tanca la programació de la XLVIII Fira del Llibre
Torrent tanca la programació de la XLVIII Fira del Llibre
,

Torrent tanca la programació de la XLVIII Fira del Llibre

octubre 6, 2021

La plaça Unió Musical ha acollit durant el cap de setmana xarrades, activitats i espectacles infantils celebrats amb motiu de la Fira del Llibre

El cap de setmana passat, coincidint amb l’inici de la setmana cultural, l’Ajuntament de Torrent organitzà multitud d’actes festius, culturals i recreatius per a tots els públics. La plaça de la Unió Musical va ser l’escenari triat per a celebrar la 48 edició de la Fira del Llibre de Torrent, on es van dur a terme una gran varietat d’activitats d’animació i foment de la lectura, amb especial atenció al públic infantil.

En resum, en la jornada de dissabte, els més joves van poder triar entre diferents sessions de contacontes: el Gran Jordiet, Josemi Sykes i Cecilia Silva, que van animar els presents des de l’inici de la jornada; la mateixa vesprada hi hagué una tertúlia conduïda per l’associació cultural Torrent de Paraules, que va presentar el llibre Abecedario imposible, de Salomé Chulvi. La jornada es va veure amenitzada per la visita de Gerónimo Stilton -personatge de la literatura infantil, protagonista i autor fictici de la sèrie de llibres que porten el seu nom- i per una activitat recreativa i d’animació a la lectura, Bicillibres al carrer, organitzada en col·laboració amb el col·lectiu Soterranya. L’agrupació Más que Tres va posar fi als actes programats per al dissabte amb Sessió de narració oral a ritme de swing & jazz, un espectacle que uneix música i històries per a contar.

Torrent tanca la programació de la XLVIII Fira del Llibre

A més, el dia del llibre es va celebrar amb descomptes i sortejos de llibres, presentacions de novetats i signatura d’exemplars per part dels autors.

Aquesta edició de la fira va seguir amb més sessions de contacontes i tallers infantils que es van mantenir al llarg de tota la jornada dominical; finalment, el grup Cucurucú Teatre va tancar l’agenda d’aquesta fira amb Animalades, una peça creada per a fomentar la lectura i la reflexió.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.