Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent subvencionarà amb més de 80.000 euros la compra de llibres i material didàctic

agost 9, 2017
La Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria de beques per al curs 2017-2018 
 
Les famílies interessades podran sol·licitar les ajudes fins al pròxim 20 d’octubre 
 
A més, es concediran ajudes de fins a 900 € a totes les associacions de mares i pares que les van sol·licitar  
 L’Ajuntament de Torrent, conscient de l’esforç econòmic que suposa cada any per a les famílies la compra de llibres i de material didàctic, ha aprovat la convocatòria de beques per al curs 2017/2018. Es repartiran més de 80.000 euros entre els alumnes de la localitat, assumpte aprovat per la Junta de Govern Local el passat 24 de juliol. La regidora d’Educació, Patricia Sáez ha destacat que “es tracta de facilitar a les famílies el començament del curs escolar i l’accés a l’educació en condicions d’igualtat”.
Podran beneficiar-se de la subvenció els alumnes d’educació infantil de segon cicle amb ajudes de fins a 40 € per un import total de 22.000 €. Els matriculats en educació secundària obligatòria podran rebre ajudes de fins a 40 € per un import total de 24.000 €. També per a cursar estudis d’educació d’adults amb ajudes de 40 € per un import total de 3.000 € i per a estudis de música i dansa per un import total de 3.500 €. Totes les famílies interessades podran sol•licitar esta subvenció fins al pròxim 20 d’octubre.
A més, pròximament es convocaran ajudes per a l’alumnat d’educació infantil de primer cicle de 0 a 3 anys. D’altra banda, la Comissió Qualificadora de Subvencions, reunida també el passat 24 de juliol, va proposar la concessió de subvencions en matèria d’educació i es concediran ajudes als projectes presentats pels centres docents de la localitat en les modalitats d’adquisició de material didàctic, dotació de material bibliogràfic per a biblioteques escolars, experiències pedagògiques i realització d’activitats culturals i extraescolars. De la mateixa manera, també s’han concedit subvencions de fins a 900 € a les associacions de mares i pares que van sol·licitar les ajudes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.