Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent s’engalana per a celebrar el Corpus Christi

juny 20, 2019

L’agenda del cap de setmana es completa amb activitats esportives, infantils, literàries i musicals

El cap de setmana a Torrent arriba carregat d’activitats per a tots els públics. El plat fort de la programació és la festivitat del Corpus Christi, que tindrà lloc el diumenge. Els carrers de la ciutat s’engalanaran per a, des de primera hora del matí, començar a confeccionar el tradicional tapís floral. A més, a les 11 h se celebrarà una eucaristia en la parròquia de l’Assumpció. A la vesprada, les danses del grup de ball de l’U i Dos donaran inici a la processó, en la qual participaran els populars personatges i danses del Corpus Chisti com els Arquets, la Magrana, els pastorets o la Moma. Les campanes marcaran l’inici de la processó a partir de les 18.30 h.

Com a preàmbul a les festivitats del Corpus, el dissabte a la nit tindrà lloc un concert de la mà de la Unió Musical. A les 22 h en la plaça de l’Església.

Teatre

L’art dramàtic té un gran protagonisme aquest cap de setmana, ja que Cucurucú Teatre continua immers en l’IX Festival Cucurucú Escola de Teatre. La primera funció tindrà lloc el dissabte a les 11.30 h amb la representació del grup Alfa Centauri i els seus xiquets i xiquetes de 6 a 10 anys. A la vesprada, a les 18.30 h, serà el torn del grup Deimos i l’obra L’últim Tramvia, una adaptació del text teatral Jaime Armiñán. Com a punt final del festival, arriba l’acte de clausura de la mà del grup Mizar i l’obra Hiperconecatados, amb actors i actrius de 9 i 13 anys. El diumenge a les 11.30 h. Totes les funcions tindran lloc en la sala d’actes de l’ajuntament.

Esport

En l’àmbit esportiu, els torrentins i torrentines participaran en la I Marxa / Carrera 5K, organitzada per Creu Roja. El tret d’eixida es donarà a les 19 h en la plaça Major.

Activitats infantils

Els xiquets i xiquetes tenen preparat en el Centre Ambiental El Vedat un interessant taller que tractarà l’obra de Tolkien, innovadora i motivadora. A través de la descripció del personatge del Hobbit que realitza l’autor, es durà a terme una activitat basada en la interpretació dels textos a través de l’Art. El dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

Literatura i música

El dissabte al matí se celebrarà la Trobada Literària Restart, una activitat emmarcada en el programa Tic Tac. Un Torrent de Cultura al Carrer. D’11 a 14 h i de 16 a 19 h a la Casa de la Cultura.

D’altra banda, l’Escola Coral es prepara per a realitzar un festival molt entretingut i on mostraran tot el que han aprés durant el curs. El concert serà el diumenge a les 11 h en l’Auditori.

Festes associacions

Per a acabar, l’associació Pintor Beneito ha preparat per a aquest dissabte la festivitat en honor a Sant Gregori. La programació donarà inici a les 19.30 h amb una missa, una processó cívica, i, com a colofó final, una revetla.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.