Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent se suma a la campanya per a fomentar el reciclatge de vidre en Falles
Torrent se suma a la campanya per a fomentar el reciclatge de vidre en Falles
,

Torrent se suma a la campanya per a fomentar el reciclatge de vidre en Falles

març 13, 2019

Educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge i dels beneficis per al medi ambient

L’Ajuntament de Torrent, amb la Generalitat Valenciana i Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos, han posat en marxa la campanya “Recicla vidre” per a la promoció del reciclatge d’envasos de vidre durant les Falles 2019.

“La iniciativa pretén conscienciar els ciutadans de Torrent, i especialment els fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes”, ha indicat la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat. Per este motiu, es retolaran els contenidors de vidre pròxims als casals per a donar visibilitat a la campanya i es depositaran contenidors en els casals fallers. A més, educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre i dels beneficis que este fet reporta al medi ambient i a la societat.

“Recicla vidre” té el suport de la Generalitat Valenciana, i amb Ecovidrio aposten per col·laborar amb els fallers per a millorar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses amb el medi ambient a través d’una correcta gestió dels residus d’envasos de vidre. Torrent se suma així a esta iniciativa, que es duu a terme en més de 10 poblacions de València, i que pretén continuar millorant les taxes de reciclatge de vidre i enfortir la imatge del món faller compromés amb el medi ambient. Segons esta entitat sense ànim de lucre, el vidre que es deposita en els contenidors es recicla al 100% i s’utilitza per a la fabricació d’envasos nous, de forma indefinida i sense perdre les propietats originals, per la qual cosa amb el reciclatge de vidre s’evita el creixement dels abocadors.

 

Torrent se suma a la campanya per a fomentar el reciclatge de vidre en Falles

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.