Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent es prepara per a viure el primer cap de setmana faller de 2018

febrer 22, 2018

La fallera major de Torrent, M. Jesús Rincón, donarà la benvinguda a les festes josefines en la Crida, acompanyada de tots els torrentins i torrentines

Comença el compte arrere per a celebrar les falles de 2018. La Torre ja s’està preparant per a rebre tots els fallers en la Crida, a més de tots els veïns que vulguen donar la benvinguda a les esperades festes de Sant Josep. L’acte, que donarà el tret d’eixida a les 20.00 h, estarà presidit per la fallera major de Torrent, María Jesús Rincón Prieto, i la fallera major infantil, Alexia Manzano Muñoz, les quals, acompanyades de les corts d’honor, estaran situades en el tradicional escenari al peu de la Torre. María Jesús oferirà un discurs per a proclamar l’inici de les falles i convidar tots els torrentins i torrentines, així com els visitants, a gaudir de les nostres falles, que cada any acullen més activitats i participants.

La Crida estarà amenitzada per un espectacle audiovisual, i es tancarà amb un castell de focs artificials. Igualment, prèviament a l’acte, els fallers podran gaudir de música actual per a divertir-se mentre esperen l’important moment.

D’altra banda, els xiquets seran els protagonistes de la jornada de diumenge en la Cavalcada del Ninot infantil. Els més xicotets desfilaran molt il·lusionats i contents per l’avinguda al Vedat disfressats d’animalets, personatges històrics i dibuixos animats. La cavalcada començarà a les 10.00 h.

Espectacles musicals

L’Auditori ha preparat una programació que no deixarà ningú indiferent. El cap de setmana arranca amb l’actuació de  Sant Andreu Jazz Band featuring Adam Rapa, que enguany complix 12 anys i oferirà un espectacle musical amb una gran varietat d’instruments. A les 20.30 h.

La programació continuarà dissabte a les 20.00 h amb Spanish Brass & Chano Domínguez. El mateix Chano farà sonar la seua música, a més de completar el programa amb els arranjaments que ell ha escrit per a altres artistes com Wynton Marsalis o Jerry González.

I per a tancar el cap de setmana musical, els melòmans podran gaudir del concert per a bandes i solistes oferit per la Banda Simfònica del Cercle Catòlic de Torrent. El programa inclou obres de Azael Tormo, Erik Cook, Joseph Turrin i Amparo Edo.


Activitats infantils

El món aquàtic està ple d’animals, alguns són peixos, però també hi ha d’altres molt diversos. Per este motiu, el Centre Ambiental El Vedat ha preparat un taller perquè el públic infantil conega algunes curiositats sobre els bivalves, els ossos de sèpia, la posidònia i molts més. Dissabte i diumenge des de les 10.00 h.

També, diumenge de matí els menuts aprendran que no fa falta comprar ambientadors artificials, ja que amb plantes aromàtiques es poden crear i fabricar. Esta activitat tindrà lloc l’Hort de Trénor a partir de les 11.00 h.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.