Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent es prepara per a celebrar el Concurs – Fira de Modelisme

abril 5, 2018

L’Auditori acull, durant els dies 6, 7 i 8 d’abril, una gran exposició d’avions, vaixells i de diverses reproduccions històriques        

Este cap de setmana, l’Auditori de Torrent acull el Concurs – Fira de Modelisme organitzat per l’Associació Modelista de Torrent (AMT). Una trobada que tots els anys reunix un públic molt ampli format per curiosos, apassionats, professionals i experts del modelisme estàtic nacional i internacional. L’exposició, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’abril, arreplega una gran mostra de maquetes d’avions, vaixells i de diverses reproduccions històriques.

Entre les novetats d’enguany, en la categoria de Vehicles militars, hi haurà un especial “Vehicles lleugers d’alta mobilitat a quatre rodes”. I com a comerç col·laborador, la fira compta enguany amb Modelkorps, patrocinador del primer premi.

Així mateix, la plaça de l’Auditori estarà plena de diversos estands representatius del modelisme nacional i internacional, on els visitants podran trobar i adquirir un ventall molt ampli de productes relacionats amb el món del modelisme.

Horari de la fira:

Divendres de 17.00 a 2.001 h.
Dissabte de 10.00 a 20.30 h
Diumenge de 10.00 a 14.30 h.

Horari de l’exposició:
Dissabte de 17.00 a 20.30 h.
Diumenge de 10.00 a 14.30 h.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.