Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent rep 27.214 euros per les seues iniciatives contra la violència de gènere
Torrent rep 27.214 euros per les seues iniciatives contra la violència de gènere
,

Torrent rep 27.214 euros per les seues iniciatives contra la violència de gènere

setembre 24, 2021

El Pacte d’Estat reconeix els projectes i activitats impulsades contra la violència de gènere en 2020/2021

Torrent treballa en l’elaboració d’un nou Pla d’Igualtat Municipal

La Resolució del BOE núm. 219 de 13 de setembre de 2021, per la qual es publiquen les transferències corresponents als diferents municipis dels Fons Estatals contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat data que la ciutat de Torrent reba la quantitat de 27.214’33€ (posicionant-se la segona per darrere de la Ciutat de València a la província de València i la sisena de la Comunitat Valenciana) per les seues iniciatives en contra de la Violència de Gènere en aquest passat any 2020/2021.

Aquesta transferència rebuda pel Pacte d’Estat es concedeix a aquelles ciutats que justifiquen projectes, campanyes, activitats i iniciatives diverses contra la violència de gènere.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent, Marina Olivares, ressalta que “en aquests moments, Torrent està treballant en El II Pla d’Igualtat per a valorar les necessitats enfront d’aquest tema i poder continuar duent a terme iniciatives en matèria d’igualtat per continuar lluitant contra la xacra social que suposa la violència de gènere”.

L’any 2020/2021, la Unitat d’Igualtat de la ciutat de Torrent va emprar la quantia total de 17.770’50€ rebuda pel Pacte d’Estat (10.000€ menys que en 2021) en activitats i iniciatives tals com:

– Servei d´intervenció comunitària per la Igualtat d´oportunitats entre dones i homes.

– Servei d’atenció psicològica a dones en situació de violència de gènere.

– Tallers Casa Dóna per a dones en risc.

Mitjançant aquestes iniciatives no solament es cobreixen factors com la conscienciació i prevenció sinó que també contribueixen a l’ajuda d’aquelles dones que han patit aquest tipus de situacions.

El termini d’execució per a l’ús d’aquestos fons abasta el període comprès entre l’1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022. Mentre que el termini de justificació màxim per a la següent convocatòria seria el 30 de setembre de 2022.

Torrent rep 27.214 euros per les seues iniciatives contra la violència de gènere

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.