Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent reobri els parcs infantils reforçant la neteja i desinfecció
Torrent reobri els parcs infantils reforçant la neteja i desinfecció
,

Torrent reobri els parcs infantils reforçant la neteja i desinfecció

juny 16, 2020

En aquests moments es treballa en posada a punt i segura en aquestes zones d’oci complint amb totes les mesures sanitàries i de protecció

Un equip de neteja i desinfecció reforçarà les tasques de neteja i desinfecció de parcs i zones esportives a l’aire lliure durant les pròximes setmanes

Les pistes de skate, patinatge, zones de workout i biosaludables també reprenen progressivament la seua activitat

Engrunsar-se, tirar-se per un tobogan o pujar per una xarxa d’escalada són algunes de les activitats que poden realitzar els xiquets i xiquetes als parcs infantils amb l’entrada en vigor de la Fase 3 de la desescalada. Per això, l’Ajuntament de Torrent està reobrint d’una manera progressiva totes les zones d’oci per als més xicotets i xicotetes de la ciutat que romanien precintats des que es va decretar l’estat d’alarma pel COVID-19 fa tres mesos. Així, al llarg d’aquesta setmana es treballa en la neteja i desinfecció en aquests espais infantils, per a poder obrir-los de manera progressiva complint amb totes les mesures sanitàries i de protecció, fent un especial recalcament en les superfícies de contacte més freqüents com són les baranes, reposabraços, etc.

D’altra banda, també s’estan reobrint les zones esportives a l’aire lliure de Torrent. Les pistes de skate, patinatge, zones de workout o biosaludables són algunes de les zones que poden ser utilizados pels torrentins i torrentines en la Fase 3. Però igual que amb els parcs infantils, l’equip de neteja està desenvolupant les tasques necessàries de desinfecció en tots aquests espais.

A més, s’ha organitzat un equip de neteja i desinfecció compost per tres persones, que es dedicarà exclusivament a reforçar les tasques de neteja i desinfecció periòdiques en de tots els parcs infantils i zones d’oci.

Finalment, el consistori recorda que tant als parcs infantils com en les zones esportives a l’aire lliure és necessari seguir les normes d’higiene i desinfecció de mans abans i després de l’ús d’aquests espais, complir les mesures de distanciament social i la utilització de màscares a les persones majors de sis anys.

 

Torrent reobri els parcs infantils reforçant la neteja i desinfecció

 

 

 

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.