Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent renova i amplia les instal·lacions esportives de Parc Central
Torrent renova i amplia les instal·lacions esportives de Parc Central
,

Torrent renova i amplia les instal·lacions esportives de Parc Central

maig 3, 2019

El complex esportiu compta amb noves sales esportives i maquinària amb les últimes tecnologies

Una vegada concloga la temporada, se substituirà la gespa dels camps de futbol

L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb AQA, empresa concessionària de les instal·lacions de la ciutat de l’esport, ha finalitzat les actuacions de millores realitzades a la ciutat esportiva de Parc Central. Amb una inversió de més d’1.000.000 €, “s’ha aconseguit corregir antigues deficiències, així com augmentar i reformar espais per a tindre unes instal·lacions esportives que són un referent en modernització, qualitat i que compten amb tota la maquinària equipada amb la tecnologia més moderna per a satisfer la demanda dels milers d’usuaris i usuàries del complex”, ha explicat l’alcalde Jesús Ros.

Entre les últimes accions realitzades al llarg de tres anys s’ha creat i dissenyat una nova sala de fitness, on s’ha renovat part de l’equipament amb noves màquines cardiovasculars i noves bicicletes de cicle indoor amb connectivitat i alta gamma. A això se suma la creació dels nous vestuaris d’ús per a la sala fitness, la nova sala d’entrenament funcional i la sala de nutrició. Les reformes han continuat amb la creació d’una zona infantil, les millores en dutxes i vestuaris, la posada en marxa d’una sala de fisioteràpia i una zona wifi.

Al mateix temps, s’ha reparat i millorat la zona termal (spa interior i exterior, bany turc, saunes, font de gel i solarium), el spa, el bany de vapor, i el vaso interior i exterior, a més de crear una nova sala de AADD BLANES.

Torrent renova i amplia les instal·lacions esportives de Parc Central

D’igual manera, amb les reformes s’ha augmentat l’estalvi energètic del centre, instal·lant acumuladors d’aigua per a reduir el cost, amb el que també es cuida el medi ambient. Per això s’ha reformat la xarxa de sanejament, el reg en zones exteriors. Igualment s’han millorat els vestuaris de futbol i s’ha dissenyat una nova APP de reserves, control accessos i activitats virtuals.

Anteriorment a aquestes millores, en 2017 es va renovar la tanca perimetral del complex esportiu i es van canviar les graderies de la pista d’atletisme i es van realitzar les actuacions pertinents per a obtindre una pista que compte amb l’homologació adequada, a més d’actualitzar el material d’atletisme. També es van dur a terme treballs en la piscina i vestuaris de demolició i obra de paleta, entre els quals es trobava la reforma de la planta de la piscina, fusteria metàl·lica, climatització, electricitat, contra incendis i una nova il·luminació. D’altra banda, es va dissenyar un vestuari infantil, es van instal·lar monocomandaments per a regular la temperatura de la dutxa, es van substituir els embornals i es va implantar un equipament de cardio amb Internet, televisió i música.

A més, quan la temporada de futbol acabe, es procedirà a la substitució de la gespa del camp de futbol, amb el que la inversió en les instal·lacions esportives de Parc Central rondarà el milió i mig d’euros. El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos ha recordat que, junt de les reformes de Parc Central, “estem realitzant actuacions importantíssimes en l’àmbit esportiu de la nostra ciutat”. En aquest sentit s’ha posat l’accent en les obres que s’estan realitzant aquests dies en el Trinquet, les intervencions que s’han dut a terme en el complex La Cotxera, l’adequació de noves àrees d’esport a l’aire lliure, en els pavellons El Vedat i *Anabel Medina o en el camp de futbol Sant Gregori.

Igualment, pròximament es reformarà la pista de skate de Reina Sofia, s’ampliarà la pista de patinatge de Parc Central o es construirà el nou pavelló esportiu en el Toll i l’Alberca, entre altres.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.