Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent reinventa el seu club de lectura
Torrent reinventa el seu club de lectura
, ,

Torrent reinventa el seu club de lectura

novembre 6, 2020

A partir del mes de desembre es tractarà la lectura d’una forma més interactiva gràcies a l’aplicació Zoom

 La pròxima sessió del club tindrà com a protagonista el llibre L’ordre del dia, d’Eric Vuillard

El Club de Lectura de les biblioteques torrentines  torna a reinventar-se una vegada més. Després de les dificultats per a accedir presencialment per la situació provocada per la Covid-19, el club de lectura començà a fer-se en línia durant el confinament perquè els torrentins i torrentines pogueren gaudir de les sessions des de casa a través del canal de Facebook de l’Ajuntament de Torrent.

Ara, el club de lectura en línia de Torrent, torna a fer un pas avant quant a la difusió i accessibilitat del seu contingut mitjançant l’aplicació Zoom, amb la qual l’usuari hi podrà participar de manera activa en tot moment. Així ho va anunciar ahir la seua conductora, Yolanda París, en l’última de les sessions del club fins ara en la qual es va analitzar el llibre Betibú, de Claudia Piñeiro.

Les noves sessions començaran el dijous 3 de desembre a les 18 hores amb el conte L’ordre del dia, d’Eric Vuillard. Les sessions es faran una vegada al mes per a qualsevol adult que hi desitge participar, amb novel·les que es podran trobar a les biblioteques municipals, alternant en aquesta ocasió la novel·la negra amb la històrica.

“Amb aquest nou pas en el club de lectura, l’Ajuntament deixa constància de la importància de la literatura també, en temps de Covid-19. D’aquesta manera, els llibres i les seues grans històries podran arribar a les cases de tots els torrentins i torrentines amb una trobada literària en el qual podran debatre, comentar, opinar i compartir les seues experiències amb alguns dels llibres que es troben en la llista dels més venuts durant els últims mesos”, explica la regidora d’Educació i Biblioteques, Patricia Sáez.

A aquesta iniciativa de fomentar la lectura d’una forma innovadora per part del consistori, es pretén sumar les sessions del Club de Lectura Infantil En Línia, perquè els més xicotets i xicotetes de la casa també puguen beneficiar-se dels avantatges que ofereix la plataforma de trobades virtuals.

Per a inscriure’s en el club, cal telefonar a la biblioteca Metro  961111851, o enviar un missatge al correu: biblimetro@torrent.es

 

 

Torrent reinventa el seu club de lectura

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.