Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent registra les millors dades d’ocupació des de 2008

agost 4, 2017
La ciutat ha disminuït la taxa de desocupació considerablement, i es situa en un 21,7 % enfront del 29,80 % en 2013
 
La borsa d’ocupació social, la llançadora d’ocupació o les accions formatives i assessorament d’Idea’t són algunes de les mesures que aplica el consistori per a fomentar l’ocupació
La ciutat de Torrent ha registrat un descens en la taxa de desocupació en el mes de juny de 2017, que actualment és d’un 21,7 %, i aconseguix unes de les millors dades des de l’any 2008. L’Ajuntament, continuant la seua labor de reduir l’atur en la ciutat, està duent a terme una sèrie de mesures per a fomentar l’ocupació de la ciutadania, com per exemple totes les accions formatives o d’assessorament realitzades des de l’empresa municipal Idea’t, la llançadora d’ocupació o la borsa d’ocupació social creada pel mateix consistori.
Segons dades oferides pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), l’any 2008 la ciutat va registrar un 17,63 % de taxa d’atur amb 6.361 persones aturades. Des d’eixe moment, l’atur anà incrementant fins a aconseguir una xifra màxima del 29,80 % l’any 2013 i un total de 10.888 aturats registrats. No obstant això, enguany la xifra ha descendit significativament a 7.960 aturats amb un 21,7 %, per davall de la barrera dels 8.000 (xifres que no s’aconseguien des de 2008), la qual cosa fa que la situació de l’ocupació siga totalment positiva i que vaja millorant progressivament al llarg d’enguany.
A este xifres positives se suma l’increment d’afiliats a la Seguretat Social, amb 18.319 davant dels 15.905 de l’any 2013. També ha minvat la xifra d’aturats en el sector de menors de 25 anys, la qual es situa en un 8,87 %.
El regidor de Recursos i Modernització i alcalde en funcions, Andrés Campos, ha assenyalat la importància d’aconseguir este xifra en la taxa d’atur, ja que “des de l’Ajuntament continuem treballant en la creació i foment de llocs de treball per a tots els ciutadans i ciutadanes, així com en accions formatives perquè tinguen més possibilitats de trobar treball. Però seguim sense estar satisfets, ja que és el problema més apressant i que més preocupa a la ciutadania i al govern socialista de Torrent, però és important saber que les mesures locals van en la bona direcció i que a poc a poc es va notant el seu efecte positiu en les famílies”, ha assenyalat el regidor.
Mitjançant els programes municipals, autonòmics i estatals oferits per l’Ajuntament s’han beneficiat un total de 118 persones, de les quals 40 s’han contractat a través de la borsa d’ocupació social, perquè persones aturades i que es troben en situació d’exclusió social puguen incorporar-se al mercat laboral.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.