Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent reforça el control de plagues de rosegadors, panderoles i mosquit tigre atenent la pujada de les temperatures

juny 4, 2019

En breu començaran els treballs en el Mas de la Muntanyeta i el Vedat

En vista de l’augment de les temperatures, l’Ajuntament de Torrent ha intensificat la campanya d’accions per a combatre plagues de panderoles i rosegadors, així com del mosquit tigre. Des del mes de març, des de la Delegació de Sanitat s’han dut a terme accions de desinsectació, desratització i de tractament contra el mosquit tigre en tot el nucli urbà.

Així mateix, al llarg del mes de juny, està previst que es duguen a terme actuacions de reforç en la zona centre des del carrer de Ramón y Cajal fins a l’avinguda de Genaro Palau. Al mateix temps, en breu començaran les actuacions en el Mas de la Muntanyeta, que s’estendran per tot el Vedat. “Estos treballs s’avancen a l’arribada de la calor, moment de major proliferació de les plagues, i continuaran en les pròximes setmanes fins a completar el total del municipi”, explica la regidora de Sanitat en funcions, Encarna Lerma Besó.

En el cas de rosegadors i panderoles, els tècnics de l’empresa SECOMA inspeccionen, en les rutes diàries, les zones on s’observa la presència de població per a elaborar un mapa de registre, i es ruixen amb els productes corresponents o es col·loquen els esquers en el cas de les rates. En el cas del mosquit tigre, els treballs de control i inspecció es duen a terme en zones humides com ara àrees pluvials, zones inundables o embornals, llocs susceptibles de convertir-se en focus del mosquit.

Paral·lelament a estes actuacions, des de la Delegació de Sanitat del consistori s’està reforçant la campanya informativa sobre el mosquit tigre per a aconseguir la col·laboració ciutadana en les àrees privades. Com l’any passat, la factura d’Aigües de l’Horta té en el revers la informació bàsica per a evitar la proliferació d’este mosquit.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.