Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent recupera imatges inèdites de la ciutat

desembre 2, 2016
L’EMAT va acollir en la vesprada del dimecres la conferència “Torrent en la memòria: Imatges recuperades” a càrrec de la cap de Recuperació de la Filmoteca de València, Inma Trull, qui va explicar els diferents mètodes emprats per la Filmoteca a totes les pel·lícules, materials filmics, equipament o documentació com ara guions o programes de mà. A més va convidar tots els assistents a proporcionar qualsevol material d’este tipus encara que siga de contingut domèstic ja que el mateix contingut seria entregat a l’usuari en format digital en el suport desitjat però l’original es quedaria en la Filmoteca per a assegurar-ne una conservació correcta.
A continuació es van visualitzar unes imatges inèdites de la visita d’un cantant de primera línia com Tom Jones a Torrent que va coincidir amb un dia de mercat. En eixes imatges es poden identificar racons de la ciutat i fins i tot algunes persones.Com va definir el regidor de Cultura, Alfred Costa, “es tracta d’un document etnogràfic que ens pertany com a patrimoni de la ciutat”.
Este acte en què s’entregà el llibre El cine en Torrent: 1911-1996 als inscrits, també va estar amenitzat per un piano fent homenatge a les antigues projeccions de cinema.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.