Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent recapta més de 11.000 € durant l’acapte contra el càncer

abril 23, 2019

La Junta Local de l’AECC ha obtingut un esment especial per recaptar 100.691,21 € durant 2018

Els torrentins i torrentines són unes persones solidàries i ho han demostrat, una vegada més, en l’acapte que, com cada any, organitza l’Associació Contra el Càncer de Torrent. Durant els dies 12 i 13 d’abril es va aconseguir superar la meravellosa xifra de 11.000 euros, que seran íntegrament destinats a la lluita contra aquesta malaltia. En la iniciativa va participar la Junta Local de l’Associació Contra el Càncer de Torrent, les col·laboradores i voluntàries, les comissions falleres, la Junta Central Fallera, la Reina de l’Encontre i les seues cambreres, la Federació de Moros i Cristians, la Musa de la Música de la Unió Musical, l’Associació Tècniques Orientals, Corazones Abiertos, ARTIC, Associació Andalusa, l’Associació d’Extremenys i l’Associació de Castella-la Manxa.

A més d’aconseguir una fantàstica recaptació durant l’acapte, la Junta Local de l’AECC ha rebut recentment diferents premis per la seua gran labor, esforç i dedicació. En aquest cas han obtingut un reconeixement per la recaptació de tot l’exercici de 2018, que va ser de 100.691,21 €, convertint a la ciutat de Torrent en la segona localitat de la província de València que més va recaptar. Igualment se’ls ha fet lliurament d’un esment especial per l’increment de 16.514,96 € en relació amb els resultats econòmics obtinguts en la campanya anterior.

Les activitats organitzades per l’Associació Contra el Càncer de Torrent continuen i durant el mes de maig es realitzarà una campanya escolar per tots els centres educatius de la ciutat. També el dia 16 a les 16.30 h hi haurà una xarrada a casa de la dona per a informar sobre el càncer de pell; una activitat que es completarà amb la Unitat Mòbil, el dia 22. D’altra banda, el dia 7 de juny es realitzarà el tradicional sopar benèfic, que tots els anys reuneix un gran nombre de persones de tota la societat torrentina. A aquesta programació se suma la carrera i marxa contra el càncer, que enguany tindrà lloc el 21 de setembre.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.