Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent recapta més d’11.000 € en la col·lecta contra el càncer

abril 26, 2018

A aquesta xifra se suma els prop d’1.400 € que es van obtenir amb el concert benèfic organitzat per la banda simfònica del Cercle Catòlic

Dissabte passat, l’Associació Contra el Càncer de Torrent va organitzar la tradicional col·lecta contra el càncer que realitza anualment. Enguany s’ha aconseguit superar els 11.000 €, gràcies a les donacions de tots els veïns i veïnes que s’han implicat solidàriament i han realitzat les seues aportacions al llarg d’aquesta jornada, que va comptar amb l’assistència de l’alcalde Jesús Ros i els membres de l’equip de govern.

La Junta local de la AECC va comptar amb la col·laboració de les diferents associacions i col·lectius torrentins com: la Junta Local Fallera, amb la participació de les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor; les falles que com cada any col·laboren en la cuestació a través de les falleres majors i presidents de cada comissió, però sobretot amb la participació dels fallers i falleres infantils, que s’impliquen des de xicotets per a col·laborar en aquesta causa. Igualment també es van sumar a la cuestació la Federació de Moros i Cristians, la Musa de la Música de la Unió Musical i la Reina de la Trobada.

També van participar l’associació ADISTO, Cors Oberts, Tècniques Orientals, Amics de la Cultura Andalusa i Associació Castella-la Manxa.

 

Música i solidaritat

L’activitat solidària continue amb un concert organitzat pel Cercle Catòlic de Torrent, en el qual va participar Esther Casanova que, amb la seua veu i la seua guitarra, es va unir a la banda simfònica per a oferir un espectacle que va delectar als assistents. En el concert, que es va iniciar amb l’agraïment cap a tots els col·laboradors i a la Junta Local de la AECC, per part la Presidenta de la AECC Torrent, Amparo Almerich, es van recaptar al voltant d’1.400 € que aniran destinats a la lluita contra el càncer.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.