Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent recapta 11.765 € en la carrera contra el càncer
Torrent recapta 11.765 € en la carrera contra el càncer
,

Torrent recapta 11.765 € en la carrera contra el càncer

octubre 1, 2019

Més de 2.353 van participar en aquesta prova solidària emmarcada en el circuit de RunCáncer de la AECC València

Els torrentins i torrentines van eixir al carrer el dissabte a la vesprada per a participar en la carrera contra el càncer, organitzada per la AECC i en col·laboració amb la junta local de Torrent. Una prova solidària que va reunir a més de 2.353 persones que es van unir a la marxa o a la carrera i que van sumar una recaptació de 11.765 euros. Tot un èxit, ja que s’ha aconseguit augmentar la xifra de l’edició de l’any passat en més de 2.200 €.

La prova, que va tindre eixida i meta en la plaça Major, va comptar amb l’assistència de l’alcalde Jesús Ros, la regidora d’Esports de Torrent, Susi Ferrer, el diputat d’Esports i regidor de l’Ajuntament de Torrent, Andrés Campos, el president de AECC València, Tomás Trénor, i la presidenta de la AECC de Torrent, Amparo Almerich, que va agrair la col·laboració i la participació de tots els participants, però també de totes les persones que van comprar el dorsal per a col·laborar, encara que per diferents motius no podien córrer.

Circuit RunCáncer

Des que en 2015 començara la marxa del Circuit RunCáncer – Aecc València, aquesta iniciativa 100% solidària ha aconseguit aconseguir el milió d’euros de recaptació, una xifra que s’ha aconseguit aquest cap de setmana a Torrent i que anirà destinada a projectes d’investigació oncològica.
D’aquesta forma, en menys de cinc anys, aquest projecte ha reunit a més de 210.000 persones que s’han bolcat contra aquesta malaltia, participant en algunes de les 224 proves celebrades des de febrer de 2015. De fet, durant aquest període de temps, i gràcies a aquesta suma, des de l’organització ja s’estan finançant prop d’una vintena de beques per a investigar el càncer.

Torrent recapta 11.765 € en la carrera contra el càncer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.