Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre
Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre
,

Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre

octubre 15, 2021

Els actes oficials del Nou d’Octubre venen acompanyats d’activitats infantils i celebracions de Moros i Cristians

L’Ajuntament de Torrent ha organitzat per al pròxim cap de setmana nombrosos actes, que adornaran d’un ambient festiu la ciutat.

Després d’uns mesos en què van haver d’ajornar-se tots els actes festius i culturals per culpa de les restriccions, la ciutat es prepara per a un Nou d’Octubre molt especial, ja que la millora de la situació en general permet que el consistori recupere alguns d’aquells actes, perquè torrentins i torrentines celebren el Dia de la Comunitat Valenciana.

Els actes començaran la vesprada de divendres, dia 8, amb un taller d’origami que s’instal·larà en la plaça de la Unió Musical, a partir de les 17.00 hores. El mateix divendres, a les 19.00 hores, els Moros i Cristians de Torrent es dirigiran a l’església de l’Assumpció per a fer l’Ofrena. I a eixa hora, el públic infantil podrà gaudir d’una peça de teatre, La princesa valenta, en la mateixa plaça de la Unió Musical. Finalment, el Pregó dels Moros i Cristians posarà fi a la jornada de divendres, en la plaça Major, a les 20.00 hores.

El dia de la festa començarà, a les 11.30 hores, amb una ‘entradeta falsa’ dels Moros i Cristians, que portarà en desfilada un reduït nombre de participants des de l’esplanada de Montsió  fins al peu de la Torre. A la vesprada, a partir de les 19.00 hores comencen els actes oficials del Nou d’Octubre: la Processó Cívica i l’homenatge a la Senyera i al rei Jaume I. En finalitzar, la banda del Cercle Catòlic oferirà als assistents un concert extraordinari, en la plaça Major. I, finalment, des del Parc Central, a les 23.30 hores, un gran espectacle pirotècnic posarà fi a les celebracions d’aquesta jornada festiva.

Torrent prepara un programa especial per al Nou d’Octubre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.