Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent prepara la 7a edició de la Paret Pintada 2021
Torrent prepara la 7a edició de la Paret Pintada 2021
,

Torrent prepara la 7a edició de la Paret Pintada 2021

agost 26, 2021

Nova convocatòria del concurs de pintura mural

L’Ajuntament de Torrent ha convocat la setena edició del concurs de pintura mural La Paret Pintada amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i premiar la creativitat dels artistes urbans.

El concurs es dirigeix als qui de manera individual o amb un treball col·lectiu vulguen participar en l’execució d’un projecte per a divulgar el valor artístic de les pintures murals. Les persones interessades a participar en aquest projecte hauran de presentar un esbós de l’obra que es vol plasmar, al qual acompanyaran amb un informe dels detalls sobre la possible localització del mural, així com de les seues dimensions, és a dir, la superfície aproximada que ocuparà l’obra. Per a això, des de la web del CIJ s’ofereix un enllaç amb el mapa d’imatges dels murs que acolliran aquestes intervencions.

Les presentacions dels projectes que concorren a aquesta setena convocatòria del concurs de pintura mural hauran de fer-se abans del 8 d’octubre. D’altra banda, els participants en el concurs assumeixen el compromís de finalitzar l’execució dels treballs abans del mes de desembre de 2021. Tant el tema com la tècnica que s’empren en aquests murals són totalment lliures, però si serà necessari atendre uns certs requisits per a participar en aquest concurs: ser major d’edat i presentar un formulari d’inscripció en l’Espai -edifici Metre- o bé per correu postal o correu electrònic. El formulari d’inscripció i les bases del concurs estan disponibles en la web del CIJ.

S’estableix, a més, una dotació econòmica de 7000 € per al global del concurs, que hauran de repartir-se entre un mínim de dos i un màxim de quatre, d’entre els projectes seleccionats, o bé per a un únic projecte, si aquest ha sigut un treball col·lectiu. Quan es premien diferents projectes, el repartiment del premi es farà d’acord amb les característiques tècniques del mural -les grans dimensions o la complexitat del procés creatiu- i dels materials o dificultats tècniques que s’hagen emprat per a la seua realització. Correspon als participants la provisió de materials necessaris per a la pintura mural; mentre que serà l’ajuntament qui proporcione el suport necessari per a instal·lacions o altres condicions tècniques que es requerisquen en les diferents intervencions dels artistes.

 

 

 

Torrent prepara la 7a edició de la Paret Pintada 2021

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.