Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent premia els participants del concurs ‘Qui sap més?’
Torrent premia els participants del concurs ‘Qui sap més?’
,

Torrent premia els participants del concurs ‘Qui sap més?’

gener 15, 2021

La sala de plens de l’Ajuntament va acollir ahir, amb la presència de l’alcalde, Jesús Ros i de la regidora de Cultura, Susi Ferrer, juntament amb els membres de les falles concursants, el lliurament dels premis.

La sala de plens de l’Ajuntament va acollir ahir el lliurament de premis de la primera edició del concurs de preguntes i respostes ‘Qui sap més?’, on l’equip de la falla Pare Méndez va obtindre la primera posició després d’enfrontar-se a la falla Barri Cotxera en la gran final. “Estem molt agraïts a les falles per participar en aquesta iniciativa, que promou el coneixement de les tradicions i la cultura de la nostra ciutat des de l’entreteniment, i que ha acompanyat els torrentins i torrentines en aquestes festes nadalenques, tan diferents. És per això que estem segurs que aquesta serà la primera de moltes edicions i, després de l’èxit d’enguany, pretenem involucrar-hi més associacions i col·lectius de la ciutat”, va destacar la regidora de Cultura, Susi Ferrer, durant el lliurament que va tindre lloc a l’Ajuntament, en el qual també va participar l’alcalde, Jesús Ros.

D’aquesta manera, els guanyadors de cada semifinal van rebre quatre entrades per a l’Auditori i l’equip campió dues targetes +25 amb 100 euros per a gastar en els establiments del municipi, com a part del programa de promoció del comerç local “100% amb el comerç de Torrent” impulsat pel consistori. L’equip finalista va rebre també dues targetes per valor de 50 euros cadascuna dins de la mateixa campanya

 

 

 

Torrent premia els participants del concurs ‘Qui sap més?’

 

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.