Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent posa en marxa un programa pilot d’arreplega de mobles
Torrent posa en marxa un programa pilot d’arreplega de mobles
,

Torrent posa en marxa un programa pilot d’arreplega de mobles

febrer 28, 2022

Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar la imatge i la neteja dels espais públics de la ciutat

La recollida dels mobles es fa els dilluns i els dijous, per la qual cosa s’han de depositar al costat del contenidor més pròxim, i sense entorpir el pas, els diumenges i dimecres de 20h a 22h i cal que prèviament ho notifiquen per telèfon

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa un programa pilot d’arreplega de mobles en el municipi, amb l’objectiu de millorar la imatge i la neteja dels espais públics de la ciutat. Així, aquest programa s’ha implantat de forma sectorial en l’àrea de l’Alter, així com en la zona compresa entre el carrer de la Mare de Déu de l’Olivar i el centre de majors Santa Elena.

“Amb aquesta mesura fem un pas més per a oferir als habitants de Torrent una ciutat més amable i neta i evitar així l’acumulació de residus de gran volum que puguen ocasionar molèsties. Per a això és molt important la col·laboració ciutadana, ja que exerceixen un paper clau en el funcionament correcte d’aquest servei”, ha destacat la regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat.

D’aquesta manera, els diumenges i dimecres de 20h a 22h, els torrentins i torrentines hauran de depositar els mobles al costat del contenidor més pròxim a sa casa sense entorpir la circulació rodada ni el pas de la gent,  amb un màxim de sis unitats i prèviament ho han de notificar als telèfons 961565353, 961111111 o 010; de manera que els operaris del servei arrepleguen els mobles els dilluns i dijous.

 

Torrent posa en marxa un programa pilot d’arreplega de mobles

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.