Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent prepara el Campus d’Estiu Social
Torrent prepara el Campus d’Estiu Social
,

Torrent prepara el Campus d’Estiu Social

maig 5, 2021

Aquesta nova edició del campus canvia per a garantir el compliment dels protocols sanitaris

 

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Àrea d’Atenció i Solidaritat, ha donat a conèixer, en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació, els detalls de la posada en marxa del campus d’estiu social que es durà a terme del 28 de juny al 31 d’agost de 2021, de 9 del matí a 15h.

Dirigit a un centenar de xiquetes i xiquets d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys en situació de vulnerabilitat, aquest campus d’estiu té com a objectiu fomentar i promoure activitats d’oci i temps lliure des d’una perspectiva saludable. Atenent les necessitats bàsiques d’alimentació, els xiquets i xiquetes rebran una dieta equilibrada que inclourà el desdejuni, l’esmorzar i el dinar.

Per a garantir-ne la seguretat, s’ha posat en marxa un protocol COVID amb mesures encaminades a complir les recomanacions sanitàries. Aquesta qüestió ha influït a l’hora de fer el campus en dos centres educatius en compte de només en un, com es feia amb anterioritat. Per això, al col·legi Lope de Vega, que ha acollit en anys previs aquest campus, s’hi suma el centre Sant Joan Baptista.  “Els col·legis han demostrat, durant aquests mesos, ser espais segurs i preparats per al desenvolupament d’activitats sense risc”, ha destacat José Antonio Castillejo, regidor de l’Àrea d’Atenció i Solidaritat.

Amb aquest projecte es recupera la presencialitat i la convivència que caracteritza el desenvolupament el campus.  Al mateix temps, s’ofereix una alternativa d’oci saludable a través d’activitats i jocs tenint en compte el respecte a la diversitat.

 

Torrent prepara el Campus d’Estiu Social

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.