Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent posa fi al Mes de la Mobilitat Sostenible amb la presentació de les noves línies de TorrentBus

octubre 4, 2016

L’Hort de Trénor va acollir el sopar de finalització de festa del Mes de la Mobilitat 

Hui s’han posat en marxa les noves línies de TorrentBus i la seua nova flota de vehicles 

Durant la celebració del Mes de la Mobilitat Sostenible en el nostre municipi, la Delegació de Mobilitat de l’Ajuntament de Torrent ha oferit als veïns i veïnes més servicis de transport públic i activitats de conscienciació social, ecològiques i sostenibles per a reduir entre tots en el nostre dia a dia les repercussions negatives en el medi ambient.

És per açò que durant la Setmana de la Mobilitat el servici públic de Torrentbus va ser gratuït per a tots els veïns del municipi (des de l’1 de gener d’enguany, este servici ja és debades per a jubilats, estudiants, aturats i discapacitats). A més, enguany i coincidint amb la Setmana de la Mobilitat, s’han reorganitzat les línies del Torrentbus per a garantir “un millor servici i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi” destaca José Antonio Castillejo, regidor de Mobilitat. Les noves línies de Torrentbus, que tenen com a objectiu facilitar l’accés al col·legi a estudiants i familiars, s’han posat hui en marxa juntament amb la nova flota de vehicles que es presentà en la Setmana de la Mobilitat.

El Mes de la Mobilitat va tindre la fi de festa en l’Hort de Trénor amb un sopar i una projecció del documental Cars vs Bikes amb el qual tots els assistents van poder submergir-se en una història que ens presenta diversos activistes i pensadors que lluiten per a aconseguir ciutats més sostenibles i es neguen a deixar d’anar amb bicicleta, malgrat l’augment del nombre de morts en accidents de trànsit. A més s’entregaren els premis dels concursos organitzats pel Col·lectiu Soterranya. La guanyadora del safari fotogràfic de la mobilitat va ser Ángeles Pla i Vicent Ángel Barberà fou el guanyador de concurs de microrelats per la mobilitat.

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.