Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent posa en marxa la nova app Línies Urbanes
Torrent posa en marxa la nova app Línies Urbanes
,

Torrent posa en marxa la nova app Línies Urbanes

març 13, 2019

L’aplicació conté tota la informació actualitzada sobre el servei de TorrentBus com ara parades, rutes i horaris

Per a facilitar la mobilitat dels veïns, veïnes i visitants de Torrent durant els dies de falles, el servei de TorrentBus serà totalment debades. D’esta manera, del 13 al 19 de març els autobusos urbans podran utilitzar-se sense cap cost i tantes vegades com es vulga. A més, per a facilitar l’ús del servei de TorrentBus, el consistori ha dissenyat l’app Línies Urbanes de Torrent, que inclou tota la informació necessària sobre les línies de TorrentBus i actualitzada a l’instant: parades més pròximes, horaris o rutes.

L’app permet obtindre informació sobre les línies de TorrentBus: preus, horaris i la ruta de cadascuna en el mapa. Al mateix temps es poden guardar les parades favorites i més utilitzades per a tindre accés directe a cadascuna. Un altre dels avantatges de l’aplicació és que dona a conéixer la distància real fins a cadascuna de les parades d’una línia per a saber quina és la més pròxima, la qual cosa “optimitza el viatge dels usuaris i usuàries, ja que poden dissenyar les millors rutes si saben quantes parades hi ha fins a la seua destinació i quant de temps es tarda a arribar”, ha explicat el regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo.

L’aplicació pot descarregar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2hkpyro

D’igual manera, els talls de carrer i desviaments durant els dies de falles es poden consultar en la web municipal www.torrent.es en la secció GeoTrànsit: http://geotransit.torrent.es/, i a través dels xarxes socials de la Policia Local de Torrent.

Torrent posa en marxa la nova app Línies Urbanes

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.