Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent participarà en el programa Intelligent Cities Challenge de la UE
Torrent participarà en el programa Intelligent Cities Challenge de la UE
,

Torrent participarà en el programa Intelligent Cities Challenge de la UE

novembre 30, 2020

L’objectiu del programa, que comptarà amb ciutats com Budapest o Hamburg, és aconseguir un creixement intel·ligent i sostenible gràcies a la tecnologia avançada

 

L’equip de l’Ajuntament de Torrent que coordina el programa ICC (Intelligent Cities Challenge), promogut per la Comissió Europea, va participar ahir en el Consell d’Inclusió i Drets Personals per al seu desenvolupament durant dos anys i mig, que és el temps estipulat de duració del programa. Aquest programa consisteix en l’aportació d’experts de talla mundial que fan de mentors perquè les ciutats participants executen projectes destinats a aconseguir un creixement intel·ligent, socialment responsable i sostenible a través de la implementació de tecnologies avançades.

Del total de ciutats que van presentar la seua candidatura per a participar en aquest programa, la UE n’ha seleccionat 100 pel seu alt potencial per a transformar-se amb l’ajuda de tecnologies avançades, entre les quals destaquen Venècia, Budapest, Amsterdam o Hamburg. “Gràcies als suports de la societat civil i empresarial de la ciutat, així com d’altres entitats rellevants i acadèmiques, Torrent ha pogut accedir a aquest programa, que comportarà un gran pas cap al futur” explica el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

D’aquesta manera, Torrent pretén enfocar els seus projectes en les àrees de “Salut i benestar de la ciutadania” i “Govern i serveis públics digitals”, encara que amb especial atenció a la primera. Per tant, l’actuació se centrarà en la promoció d’hàbits de vida saludables basats en l’activitat física i un envelliment saludable i, a més, en la promoció d’hàbits de vida saludables i la inclusió social basats en la pràctica esportiva.

 

Actualment el programa es troba en una fase de preparació i avaluació, en la qual s’establiran reunions amb associacions, empreses i persones particulars dels col·lectius implicats per a dissenyar un mapa de necessitats de la ciutat. Després, s’iniciarà la fase de disseny dels projectes, sense perdre de vista el vincle que ha d’estar present entre transformació tecnològica i creixement i desenvolupament econòmic i competitivitat

 

 

Torrent participarà en el programa Intelligent Cities Challenge de la UE

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.