Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent participa en la presentació de la RunCàncer 2022
Torrent participa en la presentació de la RunCàncer 2022
,

Torrent participa en la presentació de la RunCàncer 2022

febrer 25, 2022

La capital de l’Horta Sud tornarà a acollir, el pròxim 24 de setembre, una de les jornades del circuit solidari més gran d’Europa

L’Associació Espanyola Contra el Càncer València (AECCV) ha presentat aquest matí la RunCáncer 2022, el circuit de carreres i marxes solidàries més gran d’Europa, en què Torrent tornarà a tindre un paper protagonista. En l’acte, celebrat en la plaça del General Basset d’Alboraia, han participat la presidenta de l’Associació Contra el Càncer de Torrent, Amparo Almerich, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, el diputat d’Esports de la Diputació de València, Andrés Campos, i el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Paco Sanchís.

“Aquesta carrera s’ha convertit en una data assenyalada en el calendari de la ciutat de Torrent, ja que els torrentins i torrentines poden demostrar la seua solidaritat i el seu fort compromís amb la lluita contra el càncer”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Susi Ferrer. Per part seua, el diputat d’Esports de la Diputació de València, Andrés Campos, ha destacat que “aquest circuit és la millor acció de vertebració territorial possible”, i hi ha afegit que “no solament és un circuit solidari, és fer valdre la vida saludable, l’esport i la sostenibilitat, és entendre la importància de la ciència i de la investigació contra el càncer”.

Així, un any més, la capital de l’Horta Sud acollirà una de les jornades d’aquest circuit, amb una carrera que tindrà lloc el pròxim 24 de setembre i en la qual s’espera que es repetisca l’èxit de participació d’edicions anteriors i es recapte la màxima quantitat de diners possibles per a destinar a la investigació contra aquesta malaltia. En aquest aspecte, cal destacar que la RunCàncer 2022 tindrà 30 proves, 9 de les quals seran a la comarca de l’Horta Sud.

Torrent participa en la presentació de la RunCàncer 2022

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.