Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent organitza una jornada reforestació en la serra de Perenxisa en el mes del Medi Ambient
Torrent organitza una jornada reforestació en la serra de Perenxisa en el mes del Medi Ambient
, ,

Torrent organitza una jornada reforestació en la serra de Perenxisa en el mes del Medi Ambient

novembre 8, 2018

La Fira Agrícola Solidària de l’AV El Vedat, el Festival Flamenc de l’Auditori o l’exposició “125 anys del trenet a Torrent” completen l’agenda del cap de setmana

Els torrentins i les torrentines es preparen per a viure un cap de setmana intens, on l’entorn mediambiental i la sostenibilitat són els protagonistes del programa. Emmarcada dins de les activitats del Mes del Medi Ambient que l’Ajuntament de Torrent ha programat, l’AV El Vedat ha preparat la IV edició de la Fira Agrícola Solidària. La iniciativa presenta productes locals de primera qualitat, amb un preu popular i els beneficis dels quals aniran destinats a l’associació ARTIC. El dissabte des de les 10 fins a les 14 h en el carrer de la Font de Sant Lluís, núm. 16.

Torrent organitza una jornada reforestació en la serra de Perenxisa en el mes del Medi Ambient

Les activitats mediambientals continuen diumenge a les 10.30 h amb una activitat de reforestació de la serra de Perenxisa. Després de la plantació duta a terme l’hivern passat, la major reforestació realitzada en la zona des de l’incendi de 2014, ara s’ha obert a la participació ciutadana part de la reposició d’un xicotet percentatge de plantes que no han arrelat en el terreny. Per a participar-hi cal inscriure-s’hi en la pàgina web municipal: www.torrent.es (portal d’inscripcions), presencialment en el TDIC (planta baixa de l’ajuntament) o telefonant al 96 111 11 11.

Activitats per als menuts

El públic infantil no es queda sense propostes mediambientals i este cap de setmana té l’agenda completa. La plaça de Fra Antonio Panes acull diferents tallers per a educar en valors de sostenibilitat. Divendres a les 17.30 h. Igualment, diumenge a partir de les 11 h, els xiquets i xiquetes continuaran amb les activitats del taller que ha preparat l’Hort de Trénor on, mitjançant jocs divertits i educatius, formen els menuts de la casa en valors com la defensa del nostre entorn ambiental.

D’altra banda, el Centre Ambiental del Vedat aposta este cap de setmana per viatjar pel món fascinant dels minerals. El taller infantil “Els minerals i les seues propietats” mostrarà les propietats i particularitats dels minerals, a més de realitzar experiments per a veure la reacció. Dissabte i diumenge des de les 11 h.

Jornada Protecció Civil
La plaça Major es convertix dissabte en l’escenari per a desenvolupar la jornada de Protecció Civil. Mitjançant manualitats, jocs i un punt informatiu es donaran a conéixer totes les tasques que els voluntaris i voluntàries duen a terme. L’horari de la jornada és de 10 a 13.30 h i de 17.30 a 20 h. Dins del programa s’inclou una exhibició canina que es realitzarà en dos torns, a les 13 h i a les 18.30 h, i una exhibició de primers auxilis en col·laboració de Creu Roja a les 12 h.

Aniversari del trenet
Amb motiu de la celebració de l’aniversari de l’arribada del trenet a Torrent, la sala cívica de l’Antic Mercat acull, entre les moltes activitats programades, una exposició que s’inaugurarà este diumenge a les 11 h. El trenet va arribar a la nostra ciutat l’11 de novembre de 1893 i, ara, 125 anys després, l’11 de novembre de 2018, els torrentins podran gaudir de panells explicatius, maquetes de trens i materials que conten esta història ferroviària.

Festival Flamenc
L’oferta musical ve a càrrec de l’Auditori, que celebra una nova edició del seu Festival Flamenc. Del 9 a l’11 de novembre eixiran a escena diferents artistes flamencs que delectaran el públic assistent amb el seu art. El tret d’eixida el donarà el Capullo de Jerez, un artista que encarna els secrets del flamenc més pur. Divendres a les 20.30 h.

El programa continua dissabte a les 20 h amb l’actuació de l’últim sextet que va acompanyar Paco de Lucía i que retrà homenatge al mestre de la guitarra. I el bailaor José Porcel serà l’encarregat de baixar el teló després d’afrontar el repte d’oferir per primera vegada un espectacle en solitari. Diumenge a les 19 h.

Activitats solidàries
La Fundació Llars de Sant Martí de Porres celebra un sopar solidari dissabte a les 21.30 h en el restaurant El Pi.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.