Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent ofereix assessorament sobre el Pla Renhata 2021 per a la reforma d’habitatges
Torrent ofereix assessorament sobre el Pla Renhata 2021 per a la reforma d’habitatges
,

Torrent ofereix assessorament sobre el Pla Renhata 2021 per a la reforma d’habitatges

abril 28, 2021

Les subvencions aniran destinades al condicionament i millora d’habitatges d’ús habitual i amb més de 20 anys

L’Ajuntament de Torrent, a través de Nous Espais, posarà a la disposició dels veïns de la ciutat tota la informació relativa al Pla d’Ajudes Renhata 2021 que promou la Conselleria d’Habitatge, en referència a la rehabilitació i millora d’interiors en vivendes particulars.

Per a facilitar la presentació de sol·licituds que vulguen acollir-se a aquest pla, l’Ajuntament disposa d’un servei d’informació en el qual es poden consultar els procediments i els tràmits que es necessiten per a acompanyar les sol·licituds. L’empresa Nous Espais, amb competència en els assumptes municipals relatius a l’habitatge, té un equip tècnic que ofereix ajuda en termes d’orientació i assessorament. Així doncs, la gent que estiga interessada a sol·licitar aquestes subvencions poden contactar-hi per telèfon, en el 96 156 54 56, i sol·licitar una cita en Nous Espais Torrent, plaça Major, 31, baix.

És important recordar que per a iniciar els tràmits i les reformes consegüents cal buscar una empresa que actue com a tècnic col·laborador i presentar un testimoni fotogràfic que acredite les actuacions realitzades, així com les factures que justifiquen l’abast de les obres i les seues dates d’inici i finalització.

D’altra banda, convé afegir que els beneficiaris de les subvencions poden ser tant propietaris com usufructuaris i arrendataris de l’habitatge, sempre que siga considerat habitatge habitual. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de maig de 2021 i es podrà fer de manera telemàtica, sempre que s’hi presente la documentació requerida mitjançant els formularis oficials.

Finalment, cal assenyalar que les ajudes del Pla Renhata 2021 van destinades al foment i millora de la qualitat dels habitatges –amb més de 20 anys d’antiguitat i sempre que siga la residència habitual-, en particular per a la reforma de cuines, banys i lavabos; o bé per a adaptar la casa a les necessitats de persones amb diversitat funcional –ampliació d’espais, portes o instal·lació de dispositius amb senyals acústics o lluminosos. També s’inclouen en aquest pla les reformes destinades a la instal·lació de sistemes de domòtica, per a persones amb diversitat funcional o amb mobilitat reduïda.

 

 

 

Torrent ofereix assessorament sobre el Pla Renhata 2021 per a la reforma d’habitatges

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.