Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent observa la Lluna
Torrent observa la Lluna
, ,

Torrent observa la Lluna

octubre 19, 2021

Astro Torrent va organitzar una trobada per a revelar els secrets del satèl·lit

Amb motiu de la celebració de la Nit Internacional de l’Observació de la Lluna que organitza la NASA tots els anys, l’Associació Astronòmica de Torrent, Astro Torrent, va convocar la nit de dissabte, 16 d’octubre, una trobada per a l’observació del satèl·lit, en la passarel·la del Parc Central.

Tot i els inconvenients que va portar la inestabilitat del clima i les condicions en què va haver de dur-se a terme l’observació, la convocatòria va tenir una gran acceptació i hi tingué lloc una interessant reunió de gent aficionada a l’astronomia i amb ganes d’explorar l’astre veí.

El regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, que també va estar present en l’acte ha explicat que “aquesta trobada entre aficionats a l’astronomia és una mostra de les reunions que organitza habitualment Astro Torrent, entre les quals s’inclouen activitats dirigides als xiquets amb l’objectiu de divulgar coneixements i impulsar l’afició per l’observació del firmament, per la qual cosa des de l’Ajuntament donem suport a iniciatives com aquesta per a fomentar entre els més jóvens l’afició pels continguts científics”. Torrent observa la Lluna

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.