Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent obri el termini per a sol·licitar el fraccionament dels rebuts de l’IBI
Torrent obri el termini per a sol·licitar el fraccionament dels rebuts de l’IBI
,

Torrent obri el termini per a sol·licitar el fraccionament dels rebuts de l’IBI

abril 7, 2020

La sol·licitud que permet fraccionar en sis mensualitats iguals, sense interessos ni garanties, podrà realitzar-se des de demà 8 d’abril i fins al 31 de maig

El consistori facilitarà a partir de demà l’expedició del certificat digital de ACCV a través de la seu electrònica municipal

Entre les mesures preses per l’Ajuntament de Torrent per a fer front a la crisi econòmica derivada pel COVID-19 es troba la concessió de el fraccionament del pagament de l’IBI (Impost de Béns Immobles), per a permetre disposar a totes les persones afectades econòmicament pel COVID-19 d’una major liquiditat i unes millors condicions de pagament i fraccionament dels seus tributs.

El fraccionament de l’IBI podrà sol·licitar-se des del 8 d’abril al 31 de maig de forma telemàtica amb certificat digital en la seu electrònica, o formulari web en la pàgina web municipal www.torrent.es. Així, el fraccionament de tots els rebuts de l’IBI de naturalesa urbana de l’exercici 2020 es realitzarà en sis mensualitats iguals, amb venciment el dia 5 dels mesos de juliol a desembre (o immediat hàbil posterior), sense interessos ni garanties.

Aquesta iniciativa es suma a l’ampliació del termini voluntari del IVTM (Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica) i de la Taxa de Guals fins al 30 d’abril.

Així mateix, en l’àmbit empresarial i comercial, durant l’any 2020 s’ha anul·lat el cobrament de la taxa d’ocupació de la via pública amb terrasses, l’anul·lació del cobrament de la taxa d’ocupació als llocs amb plaça fixa en els mercats de divendres i dissabte o la devolució de taxes i preus públics en aquells serveis no prestats.

Expedició de certificats digitals

Davant la necessitat de disposar d’un certificat digital per a realitzar tràmits online com la sol·licitud de les ajudes per als autònoms de la Generalitat, el consistori facilitarà l’expedició del certificat digital de ACCV a través de l’enllaç ‘Signatura digital’ en la web: www.torrent.es/covid19; un portal dissenyat especialment per a oferir tota classe d’informació sobre el COVID-19.

Una vegada dins, el ciutadà pot presentar la seua sol·licitud a través de la Fàbrica Nacional de la Moneda i Timbre. A més, s’ha habilitat un begon enllaç perquè puguen realitzar el tràmit les persones empadronades a Torrent, accedint a la sol·licitud de certificat digital durant la vigència de l’Estat d’Alarma de la seu electrònica de l’Ajuntament de Torrent.

A aquest efecte, pot trobar manuals i vídeo tutorials en l’apartat “Assistència tècnica per a la tramitació electrònica”, en la Seu Electrònica. També pot plantejar consultes o incidències al correu ajudam@torrent.es.

Amb l’obtenció d’aquest certificat es poden sol·licitar, entre altres, les ajudes estatals i autonòmiques, el termini de les quals s’obri demà. Cal recordar que aquestes ajudes també poden sol·licitar mitjançant el certificat digital de l’interessat/a, el d’un assessor o el de qualsevol persona del nostre entorn.

La informació sobre les ajudes pot consultar-se en el següent enllaç: https://bit.ly/2rsuaob

Flors per als voluntaris i voluntàries

Els gestos solidaris continuen a Torrent i aquesta vegada ha sigut Vivers Mesado ha fet una donació de flors a la Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil perquè les distribuïsquen donant color i un missatge d’alegria en aquests dies tan difícils. Les flors seran repartides entre les persones majors inscrites en el servei “Menjar a casa” i entre els voluntaris i voluntàries que estan des de diferents àmbits estan col·laborant i fent front a la situació generada pel COVID-19.

 

Torrent obri el termini per a sol·licitar el fraccionament dels rebuts de l’IBI

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.