Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent obri el campus social amb 100 xiquets i xiquetes

juliol 2, 2019

El col·legi Lope de Vega acull el programa que inclou tallers educatius, jocs, activitats en la piscina i eixides d’oci

El campus social, organitzat pel Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrent, es va estrenar la setmana passada amb la participació de 100 xiquets i xiquetes. Amb un horari matinal, de 9 a 15 h, el col·legi Lope de Vega acull esta programació, que durarà tot el període estival, i en la qual s’inclouen el desdejuni, l’esmorzar i el dinar. A més, uns monitors especialitzats s’encarreguen d’animar les jornades amb tallers educatius, jocs i, fins i tot, activitats en la piscina. Al mateix temps, el campus social té preparada una agenda d’eixides d’oci.

El regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, van visitar el col·legi per a donar la benvinguda als participants. “Es tracta d’una iniciativa amb la qual aconseguim que els xiquets i les xiquetes de famílies amb situacions socials delicades puguen passar un estiu divertit i molt amé”, ha assenyalat Castillejo.

La selecció d’escolars que participen en el campus es du a terme mitjançant la informació proporcionada pel centre escolar i pels tècnics de Benestar Social del consistori torrentí.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.