Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent nomena a Esmeralda Torres com a “Membre Honorari de la Corporació”
Torrent nomena a Esmeralda Torres com a “Membre Honorari de la Corporació”

Torrent nomena a Esmeralda Torres com a “Membre Honorari de la Corporació”

juny 21, 2024
El Ple es reunix de manera extraordinària per a recordar a la regidora socialista que ha faltat esta setmana

Esta vesprada s’ha celebrat a l’Ajuntament de Torrent un Ple Extraordinari, a proposta conjunta de tots els grups municipals, amb motiu de la defunció de la regidora Esmeralda Torres Guillén, del Grup Socialista.

El Ple de Torrent, ha pres en consideració la proposta de l’Alcaldia de nomenar a Esmeralda Torres Guillén com a “Membre Honorari de la Corporació” de Torrent. Este reconeixement s’atorga en atenció a la seua dilatada labor en el municipi, que abasta més d’una dècada de dedicació en diferents delegacions i servici públic, i en atenció a les circumstàncies de la seua defunció.

L’Ajuntament de Torrent ha fet constar en acta la consternació i el dolor de tota la Corporació Municipal per la pèrdua d’una amiga i companya. Durant el Ple, els portaveus de cada grup polític municipal han expressat paraules de record i carinyo cap a Esmeralda Torres, destacant el seu compromís amb el municipi, el seu lliurament i la seua passió per la política.

L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha assenyalat que “Esmeralda era una dona compromesa, amb valors, treballadora, sempre amb una paraula amable amb tots i pròxima als veïns i veïnes. La seua marxa deixa un buit enorme en esta Corporació i a la ciutat. És per això que hem volgut rendir-li este homenatge, nomenant-la Membre Honorari de la Corporació, com a mostra del nostre més profund respecte i admiració de tots”. El Ple ha inclòs un minut de silenci en memòria d’Esmeralda Torres.

L’alcaldessa va decretar dimarts passat dos dies de dol a la ciutat, suspenent-se les comissions informatives i els esdeveniments municipals, a més de baixar les banderes institucionals a mitja asta i instal·lar un crespó negre en la pantalla de la façana de la Casa Consistorial i les xarxes socials.

Torrent nomena a Esmeralda Torres com a “Membre Honorari de la Corporació”

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.