Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent millora la imatge dels seus carrers amb més de 30 actuacions en 2018

desembre 21, 2018

En aquesta legislatura s’ha posat en marxa el Pla de millora i manteniment de les vies públiques amb el qual s’ha renovat la imatge de nombrosos barris de la ciutat

Millores d’accessibilitat en la Marxadella, pas de vianants elevats en Parc Central, noves voreres en El Vedat o la pavimentació del passeig del Trénor s’han pogut dur a terme gràcies a aquesta iniciativa

L’Ajuntament de Torrent ultima aquestes setmanes diferents actuacions emmarcades dins del pla de manteniment 2018, posat en marxa en per l’actual equip de govern a final de 2017 i gràcies al qual s’ha pogut millorar els carrers de nombrosos barris de la nostra ciutat. Es tracta de més de 30 intervencions d’adequació dels nostres carrers i una inversió de prop de 700.000 euros en millores per als veïns i veïnes de Torrent.

Durant aquest mes de desembre s’està portant l’asfaltat de nombrosos carrers en mal estat com a Sant Just, Pío XII, La Marina-Tomás Muñoz, Exèrcit Espanyol, Campoamor, Picassent (tram final), part de Sant Nicolau, Sant Fermín, José María Merino, així com passos per als vianants en l’Avinguda Olímpica i Joan Carles I.

Al llarg de tot 2018 s’han dut a terme per tota la ciutat treballs de millora i manteniment de la via pública. L’adequació de guals per als vianants accessibles en el barri de la Marxadella reclamats durant molts anys per l’associació de veïns o rebaixes en Benisaet, reparacions de voreres en mal estat com en l’Avinguda Santa Polònia, en la plaça Moralets, Av. Sant Llorenç.. així com l’asfaltat de nombrosos carrers, i altres actuacions de millora a la ciutat com a reducció de grandàries o tapat d’escocells, la pavimentació del passeig de l’Hort de Trenor i de la plaça Pare Tomás Roca que fins a la seua execució eren de terra morterenca provocant nombroses queixes pels veïns de la zona a causa de la pols i arrossegaments de terra en dies de pluja.

Entre les actuacions de repavimentació de voreres cal destacar les últimes en execució com la del carrer Magistrat Monterde amb l’ampliació de voreres i asfaltat, les voreres de l’últim tram de l’Avinguda al Vedat inexistents fins hui, així la millora de la imatge del Carrer Picanya amb la instal·lació tant de la jardineria com millora de l’accessibilitat de la zona.

La regidora de Desenvolupament Sotenible, Inma Amat, ha destacat que “tanquem l’any 2018 complint amb moltes de les necessitats de la ciutat, amb reivindicacions veïnals de fa anys i que eren prioritàries pels problemes que generaven. En 2017 vam posar en marxa el contracte de manteniment de vies públiques, i amb ell cada any s’han asfaltat i s’han realitzat millores en un nombrosos carrers de la ciutat, que tindran una continuïtat en 2019, ja que tenim una gran quantitat d’actuacions previstes amb el compromís de millorar l’accessibilitat, la seguretat i l’estat dels nostres carrers, parcs i places perquè els torrentins i torrentines puguen gaudir del nostre entorn en les millors condicions”.

Una altra de les actuacions en execució són les millores en la plaça i parc del carrer Sant Gregori, relatives a la repavimentació del sòl i renovació de l’arbratge, actuacions molt reclamades pels propis veïns de la zona al llarg d’anys pels problemes en el mal estat del paviment i d’embassades.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.