Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent millora la il·luminació del trinquet

febrer 6, 2017

S’hi han instal·lat focus LED que milloraran la visibilitat en el joc

La millora farà més atractives les partides, tant als jugadors com als espectadors

L’Ajuntament de Torrent ha dut a terme millores en el sistema d’il·luminació del trinquet de la localitat. S’hi han instal·lat focus LED que oferixen una major il·luminació i possibiliten així un millor desenvolupament del joc, sobretot en els mesos d’hivern en els quals el dia és més curt.

Esta actuació millorarà la qualitat de les partides i les farà més atractives tant als jugadors com als espectadors, ja que la llum que hi havia fins al moment era insuficient i dificultava el transcurs del joc al no poder veure’s la pilota quan la llum solar començava a minvar.  L’Escola i el Club de Pilota de Torrent han rebut de molt bon grat la mesura ja que els permetrà entrenar amb major comoditat i asseguren que açò és molt important per a enfrontar-se a les competicions autonòmiques en les quals participen i així seguir creixent.

La mesura és un clar exemple del compromís i de l’aposta del consistori per preservar i difondre l’esport tradicional valencià. Nadia Marín, regidora d’Esports ha volgut assenyalar que “és imprescindible fer costat i potenciar els esports minoritaris com la pilota valenciana, que a més és part de la nostra cultura i identitat”.  Nadia Marín també ha emfatitzat que no solament es millorarà la qualitat del joc sinó que també s’ampliarà la franja horària en la qual es poden disputar partides per a facilitar l’accés i difusió del nostre esport i cultura.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.