Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent llança un concurs perquè els xiquets i xiquetes recomanen els seus llibres favorits

maig 14, 2020

El certamen, dirigit a tots els participants del Club de lectura online que té lloc cada divendres, consisteix en l’enregistrament d’un vídeo, fer una foto o dibuix

Per a fomentar la cultura i mantenir als més xicotets i xicotetes entretinguts durant els dies de confinament en les seues llars, l’Ajuntament de Torrent i les biblioteques municipals van llançar el 3 d’abril el Club de lectura infantil. Al llarg d’aquestes setmanes, els xiquets i xiquetes s’han reunit en la pàgina de Facebook del consistori per a valorar i comentar els llibres proposats, com El diari de Greg, El xicotet vampir, L’assassinat de la professora de llengua o El xicotet Nicolás. Però ara el Club de lectura fa un pas més i proposa a tots els que assisteixen al club un divertit concurs que consisteix a gravar un vídeo, fer un dibuix o una fotografia per a recomanar els seus llibres preferits.

La data d’admissió per a presentar els treballs és fins a l’últim dia de l’estat d’alarma i s’enviaran al correu bibliometro@torrent.es. Es tindrà en compte la qualitat, originalitat i enginy de cada proposta. Els treballs podran ser en valencià o castellà i s’atorgaran tres premis consistents en lots de llibres. Els guanyadors es donaran a conèixer en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.