Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent ja està en Falles
Torrent ja està en Falles
,

Torrent ja està en Falles

febrer 26, 2018

Elevades davant de la Torre i enfront de milers de fallers i falleres, María Jesús Rincón i Alexia Manzano proclamaren l’inici de les falles a Torrent

Milers de persones es van acostar dissabte a la Torre per a donar el tret d’eixida a les Falles de Torrent 2018. Amb una Torre engalanada per a l’ocasió, la música de les xarangues, l’alegria dels fallers i falleres, llums i pancartes esperaven amb emoció el moment de la Crida. A les 20h, María Jesús Rincón i Alexia Manzano com a falleres majors i al capdavant de les seus corts d’honor, pujaren a fer la Crida al món faller torrentí.

Torrent ja està en Falles

L’acte es va obrir amb un vídeo en què es retia homenatge al procés de creació del monument al mateix temps que les comissions van treballant durant tot l’any als carrers i als casals amb la gran varietat d’activitats que duen a terme. María Jesús va agrair el treball incansable dels fallers i falleres “sou l’essència de la nostra festa, el sacrifici i el treball que les falles necessiten”, a més va voler animar a fer que este sentiment no decaiga i siga més fort cada dia “vos convide a continuar fent falla, esta història també és de totes les persones que ja no estan i que ens van inculcar el vertader esperit faller”.

Per la seua banda, Alexia Manzano com a màxima representant del món faller infantil va voler animar tots els fallers i falleres a “enriquir-nos del que els majors ens han pogut transmetre i viure les falles durant tot l’any”.

L’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, van voler acompanyar María Jesús i Alexia en esta crida al món faller. L’alcalde els va entregar les claus de la ciutat i va tindre paraules d’afecte per a tots els fallers i falleres “Torrent és una ciutat entranyable, que creu en el que és seu i que treballa per la seua cultura, tradicions i festes. Per això, obrirem les nostres portes i els nostres cors. Gràcies per tot el que feu per les falles i per Torrent”.

Finalment, i abans d’escoltar els himnes de Torrent i de la Comunitat Valenciana, María Jesús i Alexia pronunciaren el missatge més esperat de la nit per a proclamar l’inici de les falles “Feu tremolar la ciutat i que sàpia el món sencer que Torrent ja està en Falles”

Comencen així tres intenses setmanes d’activitat fallera amb les cavalcades, l’Exposició del Ninot, el Cant de l’Estoreta i els actes de la setmana fallera. Quasi un mes d’activitat que omplirà els nostres carrers de música, pólvora i color.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.