Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent invertirà 160.000 euros a millorar les instal·lacions esportives

desembre 5, 2016

Les accions de millora i remodelació es duran a terme en el pavelló Anabel Medina, el Vedat i la piscina Parc Vedat gràcies a una subvenció de Diputació

La Diputació de València ha concedit una subvenció de 160.000 euros a la ciutat de Torrent, destinada a millorar i reparar les instal·lacions d’àmbit esportiu del municipi. Aquesta quantitat serà distribuïda en tres instal·lacions esportives del municipi: el Pavelló Anabel Medina, el Pavelló El Vedat i la Piscina Parc Vedat.
Les accions que es duran a terme en el Pavelló Anabel Medina són refer les pistes de tennis amb resina per a exteriors i planimetria, a més de substituir la gespa en dues pistes de pàdel. El Pavelló El Vedat substituirà el sistema contra incendis i es repararan els clevills dels vestuaris. En la Piscina Parc Vedat s’executarà el formigó imprés en la zona de platja, es repararà el tancat perimetral del recinte, es dotarà d’impulsors de clor la zona infantil i finalment es tancarà amb fusta la zona de la platja piscina.
La regidora d’Esports, Nadia Marín, ha assenyalat que “en l’Ajuntament continuem treballant per a millorar les instal·lacions esportives de Torrent. Hem distribuït les subvencions en tres instal·lacions diferents, perquè es vegen cobertes el major nombre de necessitats possibles”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.