Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent intensifica el treball de neteja urbana en els mesos d’estiu

agost 23, 2017

Es reforça el servei en les urbanitzacions i les zones de més pas, com ara l’avinguda al Vedat i les parades de metro


El Servei Municipal de Neteja inclou, des de 2015, noves prestacions per tal d’oferir un servei més eficient

L’Ajuntament de Torrent treballa durant tot l’any per tal de millorar el manteniment de les vies públiques. Per això, una de les seues prioritats és el Servei de Neteja Urbana, que han augmentat des dels passats anys.

Des de 2015, la Delegació de Medi Ambient ha intensificat este servei, sobretot en el període estival, on dos operaris han reforçat les tasques de neteja de les urbanitzacions, que són les zones residencials més habitades durant esta època de l’any.

A este servei addicional es suma, de forma paral·lela, un operari que treballa en horari de vesprada per a solucionar incidències puntuals i reforçar aquelles zones de més pas, com ara les estacions de metro i l’avinguda al Vedat. Esta tasca de reforç es complementa amb els serveis d’hidronetejadores que cobrixen un total de 41 sectors de la ciutat i netegen voreres, fanals, cantonades i l’orina animal.

El Servei Municipal de Neteja Urbana també disposa d’una motocicleta que arreplega excrements animals. La regidora de Medi Ambient i alcaldessa en funcions, Inma Amat, puntualitza que “esta motocicleta és una prestació del consistori per a mantindre les vies públiques més netes, però el treball de conservació de les zones comunes és tasca de tots. Els amos dels animals han de ser conscients i col·laborar en la neteja de la ciutat, ja que el bon manteniment de les vies públiques depén de les accions de tots els ciutadans”.

A estos treballs s’afig la neteja i desinfecció dels contenidors de residus orgànics i de reciclatge. Cada huit setmanes, els contenidors de residus orgànics són traslladats a la planta de neteja del Servei Municipal de Neteja Urbana, on els operaris s’encarreguen de netejar-los i desinfectar-los, i queden emmagatzemats fins que són instal·lats de nou en la via pública.

Els contenidors traslladats a la planta neteja són substituïts per d’altres nets, de manera que no es suspén el servei de dipòsit de fem. A diferència d’estos contenidors, els de reciclatge es netegen en la seua ubicació amb hidronetejadores, sense necessitat de ser traslladats a les instal·lacions municipals.

En total, són sis els vehicles de neteja –entre agranadores i hidronetejadores– que, juntament amb la motocicleta, treballen durant tot l’any per tal d’oferir este servei de neteja que millora substancialment el manteniment de les vies públiques de Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.