Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

juliol 12, 2019

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d’una acció masclista

La ciutat de Torrent es prepara per a viure unes festes carregades d’esdeveniments, però, sobretot, lliures d’agressions sexistes. Per això, l’Ajuntament instal·larà, per segon any consecutiu, un Punt Violeta, un espai segurs per a les dones i el col·lectiu LGTBI+.

Es tracta d’un lloc amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d’una acció masclista. El Punt Violeta estarà en el Rockejat, els dies 19 i 20 de juliol, un lloc que tots els anys té una gran afluència de persones.

El departament d’Igualtat, a través de Casa de la dona, en col·laboració amb la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, ha creat este Protocol d’Actuació Contra les Agressions Sexistes en Festes. La regidora d’Igualtat, Marina Olivares, ha explicat que aquesta iniciativa “pretén sensibilitzar i informar la població sobre les conductes locals i, al mateix temps, prestar l’atenció necessària a les víctimes d’agressions”. Com a mesura de sensibilització es repartiran xapes i polseres amb missatges de conscienciació així com fullets informatius i targetes amb telèfons d’ajuda i interés.

Des dels Punt Violeta, en coordinació amb la Policia Local i el dispositiu d’emergència, es realitzarà un seguiment de recollida d’informació.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.