Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inicia la setmana cultural del Nou d’octubre
Torrent inicia la setmana cultural del Nou d’octubre
,

Torrent inicia la setmana cultural del Nou d’octubre

octubre 5, 2021

La plaça Major acull un cap de setmana de dansa i música tradicional valenciana i l’ Auditori presenta el cicle ‘Dones de cinema’

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors, el primer cap de setmana d’octubre, l’Ajuntament de Torrent ha organitzat diverses actuacions i espectacles.

La plaça Major va acollir la vesprada de divendres un espectacle de balls i música tradicional valenciana, en què va participar el Grup de Ball L’U i el Dos de Torrent. Prèviament, a la sala cívica de l’ Antic Mercat, es va oferir debades un concert a càrrec de l’agrupació musical Els Majors de l’Horta Sud, amb el qual es commemorava a més el Dia Internacional de les Persones Majors.

A l’acte van acudir com a convidats diversos membres de la corporació municipal, que acompanyaren l’alcalde Jesús Ros i els familiars i amics dels membres d’aquesta agrupació musical, que reuneix components d’altres bandes veïnes, per a gaudir d’un repertori que incloïa peces clàssiques, boleros i pasdobles executats amb gran voluntat pels músics.

D’altra banda, el Grup de Ball de Torrent i el Grup d’Albades  i Danses Els Llauradors de Torrent van oferir el seu espectacle les vesprades de dissabte i diumenge, respectivament, i mostraren al públic present un variat repertori dels balls i les cançons populars tradicionalment lligades al folklore valencià.

La plaça d’Antonio Panes va ser l’escenari per als tallers d’animació infantil i un espectacle teatral que van completar aquestes dues jornades festives de celebració de la setmana cultural.

Finalment, l’Auditori va iniciar divendres un cicle de cinema independent dedicat a les dones del cinema que va ocupar les vesprades de dissabte i de diumenge amb unes sessions d’entrada lliure i gratuïtes.

Torrent inicia la setmana cultural del Nou d’octubre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.