Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent inicia les obres de la nova xarxa pluvial de Gómez Ferrer

agost 17, 2017

Amb esta actuació es pretén reduir les inundacions en episodis de pluges torrencials en la ciutat

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Aigües de l’Horta, està executant les obres d’ampliació de la xarxa pluvial i millora del drenatge en el carrer de Gómez Ferrer, que s’han iniciat este matí i la finalització de les qual està prevista per a la segona setmana de setembre.

L’obra consistix en executar un nou col·lector pluvial de 1.000 mm de diàmetre amb la finalitat de reduir les inundacions en episodis de pluges torrencials. Per tant, s’augmentaran els sistemes de captació en este carrer i es reconnectaran els ja existents. El nou col·lector, de 160 metres de longitud i que s’ha pressupostat en 230.000 euros, facilitarà la connexió de col·lectors pluvials secundaris dels carrers adjacents.

“Amb esta actuació es pretén reduir les inundacions en episodis de pluges torrencials en la ciutat”, explica la regidora d’Urbanisme, Inma Amat, qui recorda que “en l’actualitat existixen punts baixos on es produïxen embassades en episodis de pluges, situació que afecta notablement tant a vehicles com a vianants”.

L’any passat ja es va executar una obra d’adequació viària dels carrers de Sant Tomás, d’Almeria i d’Andorra, on es va incloure la renovació del sistema de clavegueram dels carrers i es va optar per executar un sistema separatiu. Actualment el col•lector pluvial procedent d’estos carrers acaba abocant a la xarxa unitària del carrer de Gómez Ferrer, per la qual cosa un altre dels objectius principals del present projecte és desconnectar este col•lector pluvial del sistema unitari i donar-li continuïtat fins al pluvial existent en el carrer de València.

A causa de l’execució d’estes obres, el tràfic quedarà inhabilitat per als autobusos i estarà permés l’accés a turismes veïnals i de comerç en el carrer de Gómez Ferrer des de la plaça del Bisbe Benlloch fins als carrers de Sant Gaietà i Sant Tomás. Les parades d’autobús situades en el carrer de Gómez Ferrer també quedaran inhabilitades amb la possibilitat d’agafar el transport públic en la parada de la carretera de Picanya, del carrer de València i del carrer de Ramón y Cajal. Les obres no impediran el pas dels vianants per la vorera.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.