Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inicia la retirada de les primeres palmeres
Torrent inicia la retirada de les primeres palmeres

Torrent inicia la retirada de les primeres palmeres

juny 17, 2024

Esta setmana es retiraran quatre palmeres als carrers Ramón y Cajal i Sant Valeriano per ser les que poden presentar major risc per al tècnic especialista que les va revisar la setmana passada

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat este dilluns la retirada de les palmeres que presenten major risc, seguint les recomanacions del tècnic especialista desplaçat des d’Elx divendres passat.

Esta mesura s’emmarca dins del pla de renovació de l’arbratge als carrers Sant Valeriano, Germanies i Ramón y Cajal, anunciat per l’alcaldessa, Amparo Folgado, després de la caiguda d’una palmera al carrer Sant Valeriano la setmana passada, que va ferir a una persona i va danyar tres vehicles.

El tècnic especialista ha identificat quatre palmeres que presenten un major risc, per la qual cosa la seua retirada s’ha prioritzat. Este dilluns s’han retirat dos exemplars del carrer Ramón y Cajal, i els treballs continuaran dijous que ve amb la retirada d’altres dos palmeres al Carrer Sant Valeriano.

La retirada de la resta de les palmeres d’estos tres carrers es durà a terme en els pròxims mesos, de manera gradual, i se substituirà per un arbratge de menor altura i que presente un menor risc per als veïns.

La decisió de retirar les palmeres s’ha pres amb l’objectiu de garantir la seguretat dels veïns i veïnes de Torrent. L’Ajuntament treballa de manera contínua per a garantir el bon estat dels arbres del municipi i invertirà en la renovació de l’arbratge de les zones que així ho requerisquen.

Torrent inicia la retirada de les primeres palmeres

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.