Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent inicia el programa estival de prevenció d’incendis i manteniment forestal

juliol 13, 2017
Durant els mesos de juliol, agost i setembre s’incorporaran un total de 57 peons agrícoles i 12 capatassos
Esta setmana s’han incorporat 19 peons i 4 capatassos que realitzaran tasques de conservació del patrimoni forestal de Torrent, millora de la infraestructura en la muntanya pública i prevenció d’incendis al Vedat i als barrancs del terme. Els treballs es dividiran en tres fases diferents durant els mesos de juliol, agost i setembre: manteniment de les franges de protecció, desbrossaments selectius i neteja i condicionament dels llits dels barrancs. Tots ells formen part d’un programa que incorporarà en total 57 peons agrícoles i 12 capatassos.
“Estes actuacions es preveuen com un projecte global de conservació i coneixement de la natura, fet que convertix Torrent en un dels pocs municipis de l’Horta Sud que permet la ubicació de recursos d’este tipus gràcies a l’important patrimoni natural que posseïx, a més d’oferir llocs de treball temporals a persones aturades del municipi”, indica Inma Amat, regidora de Medi Ambient
Una altra de les finalitats que es persegueix amb estos programes és pal·liar la desocupació agrícola estacional a través de plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.