Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inicia el mes de setembre sense llistes d’espera en els seus serveis socials
Torrent inicia el mes de setembre sense llistes d’espera en els seus serveis socials
,

Torrent inicia el mes de setembre sense llistes d’espera en els seus serveis socials

setembre 14, 2021

Els programes d’atenció social a les persones registren un important increment a l’estiu

El Centre d’Atenció Social de Sant Doménec, que és on es troben els serveis centrals i la unitat administrativa de Benestar Social de l’Ajuntament de Torrent, ha rebut durant el mes d’agost passat, persones i famílies que requerien l’atenció dels serveis socials municipals.

José Antonio Castillejo, regidor d’Atenció i Solidaritat, destaca que “els centres d’atenció social són conscients de les dificultats derivades de la situació actual, per la qual cosa hem tractat de mantindre, i fins i tot d’incrementar els programes i serveis d’ajuda i atenció a persones i col·lectius socialment vulnerables”.

En aquest període, el personal tècnic dels serveis socials ha dut a terme 49 atencions a persones en situació de dependència, a més de fer altres tasques com les valoracions de dependència o donar continuïtat al programa “menjar a casa” i mantindre els serveis d’ajuda a domicili i dependència.

D’entre totes eixes atencions, 21 intervencions s’han vist relacionades amb l’atenció a la infància i adolescència, a les quals cal sumar més de 50 xiquetes i xiquets que han gaudit a l’agost del Campus Social.

33 persones més han necessitat ajuda en alguna mena de gestió per a la tramitació d’expedients relacionats amb la Renda Valenciana d’Inclusió, i almenys 113 persones amb les seues famílies han sigut ateses amb ajudes urgents per a cobrir necessitats bàsiques i mitigar la seua vulnerabilitat social.

Hi ha hagut també intervencions generals d’atenció primària, 102 persones han requerit aquesta atenció. Per tant, en total, més de 300 persones i famílies socialment vulnerables han utilitzat els recursos socials que el consistori municipal posa a la disposició de la ciutadania.

Aquestes actuacions que s’han fet durant el mes d’agost passat, a més de les dutes a terme en els mesos precedents, han significat un increment important en el nombre d’atencions i intervencions realitzades, però a més han permés començar aquest mes de setembre amb totes les cites al dia i sense llista d’espera en els quatre centres de proximitat d’atenció social que té la nostra ciutat.

 

 

 

Torrent inicia el mes de setembre sense llistes d’espera en els seus serveis socials

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.