Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inaugura un monòlit en honor a Laura Vicuña
Torrent inaugura un monòlit en honor a Laura Vicuña
, ,

Torrent inaugura un monòlit en honor a Laura Vicuña

octubre 28, 2019

La comunitat salesiana va assistir a aquest acte al parc del carrer Sant María Mazzarello que ret homenatge a la beata

Emmarcat en les activitats programades per a celebrar el centenari de l’arribada de les Filles de María Auxiliadora a Torrent, l’Ajuntament va inaugurar diumenge passat un monòlit en honor a Laura Vicuña al parc del carrer Sant María Mazzarello.

Torrent inaugura un monòlit en honor a Laura Vicuña

En l’acte, que va ser conduït per Concha Pons, presidenta d’antigues alumnes, va participar la directora de la comunitat de salesianes, Blanca Polo, i Esmeralda, una xica que en la seua adolescència va tindre problemes familiars i que va decidir anar al centre, on es va sentir acolliment i “encara que els problemes eren els mateixos, la motxilla que portava pesava menys gràcies al suport que vaig rebre”. Hui dia, la jove és mare d’un xiquet i treballa en un menjador escolar.

L’alcalde Jesús Ros no va voler perdre’s aquesta cita tan important per a homenatjar una persona “que mereix tot el nostre reconeixement perquè va treballar per Torrent i per les persones que necessitaven suport i, sobretot, perquè hui dia continua estant present en l’esperit de la Fundació que realitza una gran labor entre molts joves”

.

Durant la inauguració es va destacar la lluita pels drets dels més pobres, especialment de les dones que va dur a terme la beata Laura Vicuña. També es va fer referència a la posada en marxa a l’escola María Auxiliadora i la fundació amb el mateix nom, que té més de 644 usuaris i usuàries, 23 persones treballadores i 17 persones voluntàries.

La jornada es va completar amb una recreació del que va ser un Oratori que Don Bosco va dur a terme durant la seua missió pels carrers de Torí; una convivència de jocs tradicionals per als xiquets i xiquetes, com contacontes, pintacares o ball, etc.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.