Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inaugura la XXIII+1 Mostra de Teatre Escolar
Torrent inaugura la XXIII+1 Mostra de Teatre Escolar
,

Torrent inaugura la XXIII+1 Mostra de Teatre Escolar

maig 5, 2021

Del 4 de maig al 12 de juny, en la sala d’actes de l’Ajuntament, Cucurucú Teatre organitza la Mostra de Teatre Escolar, en una edició no presencial

L’Ajuntament de Torrent, des de la Regidoria de Cultura, Esports i Turisme i la Regidoria d’Educació i Dinamització Lingüística i amb Cucurucú Teatre com a agent responsable per a organitzar-la, presenta al veïnat de Torrent la XXIII+1 Mostra de Teatre Escolar, que se celebrarà des del 4 de maig fins al 12 de juny en la sala d’actes de l’Ajuntament, en una edició no presencial.

L’acte d’inauguració ha estat presentat en YouTube per la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i per la presidenta de Cucurucú Teatre, Tatiana Llopis, que han destacat en el discurs inaugural les circumstàncies especials que envolten aquesta edició. D’altra banda, la regidora d’Educació ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per a estimular l’afició del públic més jove i fomentar per mitjà d’estes manifestacions artístiques diversos valors educatius: “El teatre és una via privilegiada per a la reflexió i el diàleg, un vehicle per a altres expressions artístiques, un agent socialitzador, un art que transmet emocions còmplices i també és una eina educativa”.

Pel que fa a la mostra, una simpàtica i presumida rateta ens anuncia que aquesta nova edició arribarà pel maig per a completar l’oferta educativa dels nostres escolars. Amb aquest programa el públic podrà triar les obres que li interessen i demanar-ne l’enllaç per a veure-la.

Enguany no hi haurà la màgia d’anar al teatre, d’estar junts, del directe, dels aplaudiments…, però tampoc no hi haurà limitació d’alumnat i, a més, l’obra és podrà parar, es podran repetir escenes, fer debats… D’aquesta manera, el teatre escolar tornarà a ser present a les aules. No podia passar un any més sense oferir una nova edició, encara que serà molt particular, perquè no és podrà assistir al teatre, però sí vore les obres a classe i en el moment més adequat: cada obra tindrà un enllaç que estarà disponible des de la data indicada fins al final de la Mostra. Cada dia, l’enllaç de cada obra s’activa a les 10.30 h en YouTube i s’envia al professorat que haja fet la petició per a poder veure l’obra en eixe moment o en el que decidisquen.

La Mostra presenta un teatre fet per escolars i estudiants i adreçat a aquest públic definit com l’ideal per a transmetre els valors educatius d’aquesta manifestació artística.

 

 

 

Torrent inaugura la XXIII+1 Mostra de Teatre Escolar

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.