Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent implanta el nou programa de gestió integral policial

febrer 28, 2018

És una eina de treball potent i completa, mitjançant la qual la plantilla de la Policia Local de Torrent minimitzarà el temps de resposta en les actuacions i augmentarà l’atenció al ciutadà

Els i les agents de la Policia Local de Torrent han començat els cursos de formació per a la implantació del nou programa de formació integral VinfoPOL. El curs té una durada de 3 dies amb torns de matí i vesprada i s’ha impartit en les instal·lacions de l’Hort de Trénor per un dels formadors de l’empresa.

El Programari de Gestió Policial VinfoPOL és un programa potent i molt complet i es caracteritza pel seu fàcil maneig, la qual cosa permetrà a la policia minimitzar el temps de resposta en qualsevol actuació i millorar l’atenció al ciutadà.

Per a tot açò, l’empresa ha realitzat un treball previ, en el qual ha tingut en compte les necessitats de la localitat, per a centralitzar i agilitzar totes les operacions diàries, tals com novetats, atestats, quadrant i sol·licitud de llicències/permisos, ordres de servei, assignació de patrulles i tasques, control de magatzem, lliurament de vestuari, consultes i estadístiques, a més de consultar i importar dades de vehicles i titulars de la DGT, entre altres.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha valorat positivament aquesta implantació “ja que aquest programa està al nivell del que necessita una de les millors plantilles policials de la Comunitat Valenciana, sempre per a millorar el servei i l’atenció dels veïnes i veïnes de Torrent”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.