Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Torrent homenatjarà Blas Gámez en la Mitja Marató i 10K

abril 18, 2018

La competició esportiva, que tindrà lloc este diumenge 22 d’abril, presentarà una nova samarreta, una nova imatge dissenyada específicament per a esta prova i a més es donaran medalles a totes les persones participants que acaben la carrera.

Les inscripcions en línia poden fer-se fins demà, dia 19 en la web de www.cronorunner.com

El cap de setmana, la ciutat de Torrent té una cita amb l’esport en la 14a Mitja Marató i la 5a 10k. La jornada de diumenge inclourà, com a novetat, la dedicatòria especial: Memorial Blas Gámez; un reconeixement al sotsinspector d’homicidis de la Policia Judicial i veí de Torrent que va morir l’any passat en acte de servei. En la trobada amb els mitjans de comunicació, que hi ha hagut este  matí, s’ha presentat esta competició esportiva, i ha comptat amb l’assistència de Chus Sáez, esposa de Blas Gámez, que ha agraït a l’Ajuntament de Torrent el seu suport a ella i a la seua família, i més concretament al reconeixement que se li està fent al seu marit.

Durant la carrera es farà un acte commemoratiu, dedicat al sotsinspector que va estar molt relacionat amb el món de l’esport, ja que participava en diferents competicions de ciclisme i atletisme. Així mateix, enguany, i per primera vegada en una competició esportiva celebrada a Torrent, es donaran medalles a tots els participants que acaben la carrera, medalles que portaran inscrit, en la part posterior, el nom de Blas Gámez i la data de la carrera. Una medalla que té un doble significat, d’una banda “reconeixem la participació de totes les persones que corren en esta carrera, i per un altre es recorda i commemora la figura de Blas Gámez”, ha destacat la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Una altra de les novetats incloses, és el nou recorregut, que té un circuit més urbà i pla “amb l’objectiu principal d’afavorir els participants perquè puguen augmentar les seues marques”, ha explicat Marín. A més, ha assenyalat la importància de “consolidar la  prova perquè entre a formar part del circuit de la Diputació de València” Per a conèixer tot el recorregut, tant de la Mitja Marató com de la 10K, es poden consultar els següents enllaços:

Recorregut de la Mitja Marató: http://bit.ly/2hcdkhc

Recorregut 10K: http://bit.ly/2gba2az

D’igual manera, la regidora ha presentat la nova camiseta dissenyada per a l’edició d’enguany, així com la nova imatge, que té un nou logotip creat pel Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent específicament per a la prova. La camiseta, de més qualitat, s’ha creat pensant en els materials específics per als esportistes. Està previst que s’hi inscriguen entre 700 i 750 persones que rebran, a més de la samarreta i la medalla, una bossa completa amb regals i diversos objectes.

L’eixida de la 10k serà el diumenge 22 d’abril a les 9:00h i la Mitja Marató serà a les 9.30h. Les inscripcions poden fer-se en la web: www.cronorunner.com fins al dijous 19 d’abril a les 23.59 hores; en Esport Runner (C/ Exèrcit Espanyol, 6); o presencialment en les oficines de la FDM (Tel. 96 156 23 46 – Fax 96 156 17 31) fins a les 14.00 hores d’eixe mateix dia i la recollida de dorsals una hora abans en la Ciutat de l’Esport.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.